El comerç de Santa Rosa organitza una festa al barri


  06-09-2018 | Alcoi   |  Visitas:183
Festes

Alcoi

L'Associació de Comerç 'Santa Rosa' durà endavant un dissabte ple d'esdeveniments al seu barri. A més, divendres tindran un 'Flashmob' a la plaça Jaume el Conqueridor i al carrer Santa Rosa a les 20 hores.

«Felicite la iniciativa d'aquesta entitat. El xicotet comerç a banda de donar vida als carrers contribueix a fer possibles aquestes activitats. Sempre diem que el comerç local té un valor afegit i ací tenim un exemple, el comerç minorista és molt important en la nostra ciutat i des de l'ajuntament sempre li donarem suport i recolzarem totes les iniciatives que porten endavant», ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Les activitats s'iniciaran dissabte amb una matinal motera que recorrerà els bars que entren en la ruta de la tapa.
El parc del Romeral acollirà a les 10.30 h una gimcana, a les 12 h serà la inauguració, després actuarà Ceda el Paso i hi haurà una paella gegant. A continuació, jocs per a tots.
El preu per a participar en la ruta de la tapa és de 12 euros, el que dóna dret a 5 canyes i tapes i a un plat de la paella gegant del migdia.
Ja a les 18.30 h serà la 'Globotada' que anirà des de la plaça Miguel Hernandez al Romeral pel carrer Xixona.
En acabar hi haurà animació infantil al parc i finalment a les 20.00 es farà el sorteig dels lots de productes de l'Associació de Comerç Santa Rosa.
Cal indicar que durant aquests dies els clients que adquireixen productes en els comerços associats estan rebent participacions per al sorteig, a més els clients de la ruta de la tapa rebran més tiquets per a participar en aquest esdeveniment.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Indira Amaya de Ameglio, presidenta de la Asociación Turismo Alicante Interior, nos habla de las riquezas del interior de Alicant

Arranca la IV Ruta de Contacontes en l’Alcoià i el Comtat

L’Ajuntament vol prioritzar la contractació de menors de 30 anys qualificats

El govern incorpora set persones com a personal eventual

La glorieta serà la seu aquest dissabte a partir de les 18 hores de la II Fiesta Solidària organitzada pel Rotary Club Alcoy Font Roja a benefici de La Salle Acoge

Alcoi s'il•lumina de verd amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra l'ELA

Alcoi participa en el V Congrés de Ciutats Intel•ligents

La segunda Fiesta del Verano de Rotary Club Alcoy Font Roja llena La Glorieta de música y solidaridad

Alcoi acollirà aquest dissabte el IV campionat Ciutat d'Alcoi de la World Kyokushin Budokai de Kàrate


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.