El comerç de Santa Rosa organitza una festa al barri


Comparte esta noticia en:

06-09-2018 | Alcoi   |  Visitas:71

L'Associació de Comerç 'Santa Rosa' durà endavant un dissabte ple d'esdeveniments al seu barri. A més, divendres tindran un 'Flashmob' a la plaça Jaume el Conqueridor i al carrer Santa Rosa a les 20 hores.

«Felicite la iniciativa d'aquesta entitat. El xicotet comerç a banda de donar vida als carrers contribueix a fer possibles aquestes activitats. Sempre diem que el comerç local té un valor afegit i ací tenim un exemple, el comerç minorista és molt important en la nostra ciutat i des de l'ajuntament sempre li donarem suport i recolzarem totes les iniciatives que porten endavant», ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Les activitats s'iniciaran dissabte amb una matinal motera que recorrerà els bars que entren en la ruta de la tapa.
El parc del Romeral acollirà a les 10.30 h una gimcana, a les 12 h serà la inauguració, després actuarà Ceda el Paso i hi haurà una paella gegant. A continuació, jocs per a tots.
El preu per a participar en la ruta de la tapa és de 12 euros, el que dóna dret a 5 canyes i tapes i a un plat de la paella gegant del migdia.
Ja a les 18.30 h serà la 'Globotada' que anirà des de la plaça Miguel Hernandez al Romeral pel carrer Xixona.
En acabar hi haurà animació infantil al parc i finalment a les 20.00 es farà el sorteig dels lots de productes de l'Associació de Comerç Santa Rosa.
Cal indicar que durant aquests dies els clients que adquireixen productes en els comerços associats estan rebent participacions per al sorteig, a més els clients de la ruta de la tapa rebran més tiquets per a participar en aquest esdeveniment.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Presentació d'Álvaro Santacreu, Sant Jordiet 2019

Inaugurada la segona comissaria de la Policia Nacional a Alcoi

Presentació del càrrecs festers al Mig Any d'Alcoi

COMPROMÍS ALCOI: Ivorra «Compromís Alcoi demana explicacions sobre la possible subcontractació del servei de neteja a l’empresa d’un alt càrrec socialista »

L'Ajuntament realitza una campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha presentat la 37a edició dels Jocs Esportius

Hazael Rico Bernat guanya el concurs del Cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada

Enguany les Biblioteques Municipals celebren el Dia de la Biblioteca, que es commemora en totes les biblioteques públiques de l’Estat el dimecres 24 d’octubre, amb un seguit d’activitats.

Alcoi ha participat ja dins del projecte europeu Digital Cities Challenge en 2 seminaris de treball, un a Brussel•les i un altre a Tessalònica


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en