El Consell de Direcció de la Universitat d’Alacant s’ha reunit a Alcoi, aquest matí


  08-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:123
Actualitat

Alcoi

L’Alcalde, Toni Francés, ha volgut rebre en persona al rector de la Universitat d’Alacant, Manolo Palomar, i a tot el Consell Director que ha elegit el Campus d’Alcoi per a reunir-se. Durant el matí, a banda de la reunió del Consell Rector, també hi haurà reunions a dues bandes entre Ajuntament i Universitat per seguir avançant en diferents temes d’investigació, cultura relacionats amb el Campus que la Universitat d’Alacant va inaugurar el passat setembre amb estudis d’Educació Infantil al centre d’Alcoi.
L’alcalde, Toni Francés, ha valorat tot allò positiu que suposa tenir el Campus de la UA a Alcoi, un campus que amb el de la UPV ens permet tindre oferta educativa en diferents branques, ens aporta propostes culturals i més projectes d’investigació, i que també ens permet atraure estudiants d’altres poblacions i dinamitzar la ciutat des del punt de vista econòmic i d’innovació. Francés també ha destacat la importància de comptar amb dos campus universitaris públics, tots dos situats al centre de la ciutat, i poder, amb ells, emprendre projectes de col·laboració com el «StreetLab» al carrer Entença on participen tant la UPV com la UA, situant a Alcoi com a una ciutat intermèdia referent en innovació en tota Espanya.
Per la seua banda, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha recalcat la capacitat d’Alcoi com a pol d’atracció universitària i tota la feina realitzada als últims anys per part de l’Ajuntament. Palomar també ha comentat l’«enveja» que Alcoi provoca en molts altres municipis de les Comarques Centrals i l'interés que algunes ciutats tenen en importar el model alcoià. Per últim el rector també ha volgut puntualitzar la importància que té que la ciutat tinga dos campus universitaris públics ,especialment, perquè aquestes dues propostes es complementen a la perfecció. I que eixa relació de col·laboració entre la UA i la UPV permet atraure investigadors i tindre una oferta educativa i formativa de primer ordre.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nou taller d’Autodefensa Personal Femenina en l’Eduardo Latorre

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.