El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi01-02-2018   |  Visitas:352

Amb dos actes a l’aire lliure i un més en el Saló de Plenaris.

El Dia Escolar de la Pau i la No Violència ha sigut celebrat amb molta intensitat pels col•legis d’Alcoi tan públics com concertats.

Tres han sigut els actes més importants d’aquesta celebració, dos d’ells a l’aire lliure i un més a cobert en l’Ajuntament.

Els dos a l’aire lliure s’han tingut lloc en dos parcs, un del centre, La Glorieta, i altre de la Zona Nord, en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord. Allí s’han reunit milers d’alumnes dels diferents centres escolars de totes les edats per a fer actes commemoratius d’aquesta efemèride.

Balls, música, frases, muntatges en paper i fins i tot la famosa ‘onada mexicana’ han sigut alguns dels elements protagonistes d’aquesta celebració inicial a l’aire lliure.
Més tard, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament s’han citat alumnes de 3 i 4º d’ESO per a participar en l’activitat ‘Una pregunta per la pau’, amb la participació del regidor d’Educació Alberto Belda i de Jesús Martíinez, de la xarxa d’Escoles de la Unesco.Alcoi, Dia de la Pau, zona nord, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Alcoi, Dia de la Pau, Glorieta, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (1ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (2ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat

Actos festeros del DIA DE SAN JORGE, DÍA 23 DE ABRIL


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en