El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals


  08-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:257
Esports

Alcoi

Hi haurà mesurades especials per la Covid-19.

Les piscines municipals de Caramanxel, Batoi i José Trenzano Alós obriran les seues portes el dilluns 29 de juny en una temporada estival que lògicament ve molt marcada per la Covid-19 i les diferents fases de la transició cap a una nova normalitat. El tancament de les piscines està previst per al 30 d'agost.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria d'Esports, s'ha treballat i es continua treballant perquè les piscines complisquen en tot moment amb les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries en l'actual context per a tranquil·litat de tots els usuaris i usuàries.

Aforament, distància, higiene i desinfecció són els principis sobr
e els quals es treballa per a determinar les actuacions a realitzar en les diferents instal·lacions i l'ús que es faça d'aquestes. A mesura que es vagen perfilant i coneixent els protocols marcats per les administracions sobre l'obertura i l'ús de les piscines s'anirà informant a la ciutadania de la manera en el qual han d'accedir i gaudir d'aquestes.

El regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, comenta que " l'obertura de les piscines suposa a més d'una oferta lúdica i recreativa per a la ciutat, la creació de més de 20 llocs de treball temporals entre socorristes i taquillers. Enguany, hem de tindre en compte, més que mai, uns conceptes claus com són l'aforament, distància, higiene, desinfecció i respecte, ja que són bàsics per a complir amb la normativa que imposa la Covid-19 i per a garantir el bany del qual sempre han pogut gaudir els veïns i les veïnes d'Alcoi en l'època estival".

D'altra banda s'han realitzat millores d'accés als gots de bany i dotació d'aigua calenta en els vestuaris de les piscines de Batoi i en la piscina Municipal José Trenzano Alós, a més de les tasques de manteniment i de pintura habituals, desenvolupades durant aquests dies previs a l'obertura.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L’ajuntament d’Alcoi durà a terme el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi

Alcoi cierra con éxito las ‘I Jornadas de Inteligencia Artificial’ en su apuesta por acercar las tecnologías de vanguardia a la ciudadanía y empresas

Més d’11.000 estudiants comencen el curs el dilluns, el més difícil

L’Ajuntament d’Alcoi porta a terme diferents actuacions dins del pla de desamiantat

Com està vivint la crisi de la Covid-19?

Parlem amb 'Pepito', amic íntim de Camilo Sesto

'Viu l'Estiu' tanca el mes d'agost amb la música com a protagonista

Parlem amb Raúl Llopis, regidor de Cultura a l'Ajuntament d'Alcoi

Es presenten 57 sol•licituds per a les ajudes "Reactiva Alcoi Comerç" per a incentivar el consum local creades per l’Ajuntament d’Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.