El fotògraf Toni Miranda seleccionat guanyador de la VI Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre


  29-04-2019 | Alcoi   |  Visitas:125
Actualitat

Alcoi
El jurat de la VI Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre va seleccionar el passat divendres al fotògraf Toni Miranda com a guanyador d’aquesta edició, per la seua obra ‘Aferrat a la vida’, amb un premi de mil euros. Les obres ‘Joguets trencats’, de Damià Jordà i ‘Corroir’, d’Eva Martí, van rebre sengles mencions honorífiques. L’entrega de premis va tindre lloc en la inauguració de l’exposició itinerant de la biennal de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en l’Arxiu Municipal de Muro, que es podrà visitar fins al dia 16 de juny.


El guanyador, Toni Miranda, és un fotògraf alcoià amb una ampla trajectòria, però especialment reconegut pel seu estil en les fotografies de boda, que ja havia participat en anteriors edicions d’ArtNostre. Pel que fa als autors de les obres que han rebut mencions honorífiques, Damià Jordà, també alcoià, és Doctor en Art i artista audiovisual, mentre que Eva Martí, de Vilafranca del Penedés, és una artista multidisciplinària amb un potent discurs.


El jurat ha estat integrat pels especialistes Pilar Tébar, Susana Pla, Mónica Jover, José Antonio Picazo i Elena Martí. En l’edició d’enguany, 71 artistes van presentar les seues obres a la convocatòria, dels quals 20 van ser seleccionats per a participar en l’exposició col·lectiva itinerant.


La Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre és una de les accions culturals impulsades per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb l’Associació Cultural ArtNostre. Es tracta d’una iniciativa que permet que artistes contemporanis puguen exhibir les seues obres en l’exposició que arribarà a setze municipis al llarg de dos anys.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Vora un miler de persones gaudeixen de la setena edició del Rural FilmFest en la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Més de 25.000 persones fan ús de les piscines municipals durant el mes de juliol Durant aquesta temporada han fet ús de les instal•lacions un total de 35.291 usuaris

L'ajuntament finalitza una nova instal•lació fotovoltaica en un edifici municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.