El Govern accepta la proposta del PP respecte a retardar la peatonalitzaci del carrer Sant Nicolau


  11-09-2020 | Alcoi   |  Visitas:146
Actualitat

Alcoi

La intenci s arribar a un document consensuat amb tots els grups i collectius

El Govern Municipal ha valorat positivament que el Partit Popular shaja involucrat en el procs de peatonalitzaci del centre dAlcoi i haja fet les seues propostes que sn acceptades, ja que sn considerades positives.

El Partit Popular ha proposat una alternativa, deixant en la primera fase el carre Sant Nicolau en un sentit nic cap a la Zona Alta i desviar el trnsit de baixada per carrer Torre de les Maanes i de La Casa Blanca cap al Viaducte i la plaa dEspanya.

s una bona proposta i lacceptem, ens alegrem que el Partit Popular se sume al procs de peatonalitzaci del centre dAlcoi que no s un projecte de partit, s un projecte que ha de tirar avant de forma consensuada amb tots els grups i collectius, ha explicat el regidor dObres i Serveis, Mobilitat Sostenible, Accessibilitat Universal, Jordi Martnez.

Aprofitarem aquesta primera fase on se seguir circulant en el carril de pujada per Sant Nicolau per adequar aparcaments i els accessos per a la segona fase en la qual aquest carrer quede ja noms per a vianants, afirma, Martnez.
Respecte a la proposta del Partit Popular dels horaris de crrega i descrrega, aquesta setmana es va mantenir una reuni amb els comerciants i es va decidir consensuar uns horaris dacord amb tots els sectors implicats.

El projecte de peatonalizaci del Centre transformar la nostra ciutat i ha destar consensuat. No parlem dun projecte de Govern, s un projecte de ciutat., conclou el regidor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Lajuntament dAlcoi dur a terme el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi

Alcoi cierra con xito las I Jornadas de Inteligencia Artificial en su apuesta por acercar las tecnologas de vanguardia a la ciudadana y empresas

Ms d11.000 estudiants comencen el curs el dilluns, el ms difcil

LAjuntament dAlcoi porta a terme diferents actuacions dins del pla de desamiantat

Com est vivint la crisi de la Covid-19?

'Viu l'Estiu' tanca el mes d'agost amb la msica com a protagonista

Parlem amb 'Pepito', amic ntim de Camilo Sesto

Es presenten 57 sollicituds per a les ajudes "Reactiva Alcoi Comer" per a incentivar el consum local creades per lAjuntament dAlcoi

L'ajuntament d'Alcoi ha organitzat un curs d'Educaci Canina


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.