El govern municipal recuperar脿 els blocs en mal estat del cementeri


  10-10-2019 | Alcoi   |  Visitas:188
Actualitat

Alcoi

La regidoria d'Obres i Serveis est脿 realitzant una campanya de renovaci贸 i recuperaci贸 dels n铆nxols del cementeri municipal des de 2017. Aquesta renovaci贸 va comen莽ar pels blocs de l'1 al 14. Aquests blocs s贸n els que es troben en pitjor estat en tindre una edat de mes de 50 anys i dels quals a m茅s, s'havia rebut queixes de familiars per les diferents afeccions que patien. Una vegada comprovada el seu estat, es va decidir renovar tota la zona -uns 2200 n铆nxols- per a reutilitzar els mateixos d'una manera m茅s segura.

El proc茅s es va iniciar amb un primer bloc, localitzant als familiars o titulars dels n铆nxols, indicant-los la situaci贸 i posant a la seua disposici贸 diverses opcions. La primera 茅s el trasllat de les restes a un altre n铆nxol amb les mateixes condicions de l'ocupat i pel temps restant de concessi贸 del n铆nxol actual. La segona 茅s la de la incineraci贸 de les restes i el seu dep貌sit en un n铆nxol per a cendres o columbari o amb el lliurament de les cendres als familiars i la compra del n铆nxol per l'Ajuntament. Totes les actuacions realitzades seran a compte de l'Ajuntament i els titulars no hauran de pagar ni la incineraci贸 ni el trasllat realitzat.

En aquesta primera actuaci贸 sobre els 160 primers n铆nxols, 113 titulars han triat el trasllat a un altre n铆nxol, 25 han preferit la incineraci贸 i amb els propietaris restants s'est脿 localitzant als mateixos i negociant la millor opci贸. 脡s a dir, s'han recuperat per al parc de n铆nxols municipal al voltant d'un trenta per cent del total de n铆nxols. Si traslladem aquesta projecci贸 amb els catorze blocs, es calcula que s'aconseguiran recuperar uns 700 n铆nxols en els pr貌xims anys.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Mart铆nez, explica que 聯La nostra pretensi贸 茅s aconseguir una vegada buidat aquest bloc refer sobre el mateix espai uns nous n铆nxols que permeten racionalitzar l'espai del Cementeri Municipal聰.

Mart铆nez vol 聯destacar el minuci贸s treball del personal del Departament d'Obres i serveis i especialment els treballadors del Cementeri Municipal per l'extraordin脿ria labor realitza en aquest temps en un tema molt delicat i en el qual 茅s necessari atendre les diferents sensibilitats dels familiars dels nostres morts聰.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

III Fira Modernista d'Alcoi

L聮alcalde recull el premi auton貌mic per la construcci贸 de l聮eix per a ciclistes i vianants

Visitem "Ca Donya Am脿lia", on el CAEHA a organitzat una exposici贸 sobre la figura de la mestra

Hui parlemb amb Diana Sanus, fot貌grafa

Parlem amb l'Associaci贸 Cultural Amics del Modernisme d'Alcoi

El Ayuntamiento de Alcoy suspende el acto de Camilo Sesto por voluntad de su hijo

Visibilitzaci贸 de les reines medievals

La Policia Local d麓Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pr脿ctiques en Seguretat Vi脿ria

Parlem amb Tono Belda, coordinador cultural del Campus Universitari UA-Alcoi amb motiu de l聮inici de Curs


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.