El nmero 900 de l'Ajuntament ha ats ms de 6700 cridades en 10 setmanes


  22-05-2020 | Alcoi   |  Visitas:88
Actualitat

Alcoi

Una de les primeres mesures que l'Ajuntament d'Alcoi va posar en marxa per atendre a la ciutadania amb la declaraci de l'Estat d'Alamar va ser un nmero gratut, el 900750071, on se centralitzaren tots els dubtes de les alcoianes i alcoians, s'atengueren les necessitats d'emergncia i es donara informaci i acompanyament en una situaci indita per a totes i tots. Desprs de 10 setmanes de funcionament i d'atendre de ms de 6.700 telefonades, a partir d'avui divendres, el 900 deixa de funcionar i l'atenci telefnica torna a la normalitat, passant de nou a la centraleta telefnica municipal 965537100. L'atenci presencial amb cita prvia est ja en funcionament i es mant el nmero d'atenci psicolgica, 965537206 ats per personal titulat.

El servei telefnic de l'Ajuntament d'Alcoi a travs del 900 va arrancar el 16 de mar de 2020 i acaba avui divendres, passant a ser de nou, la centraleta municipal el nmero d'informaci, conjuntament amb l'atenci presencial amb cita prvia en els diferents serveis municipals.

El 900750071 va comenar amb la declaraci de l'estat d'alarma amb horari de 8 a 20 hores i podia atendre fins a 5 persones al mateix temps, en uns moments, on la poblaci estava confinada, l'Ajuntament, administracions i les empreses no essencials estaven tancades i les necessitats d'informaci i acompanyament eren constants. El nmero, a ms a ms, aglutinava tots els serveis pel que era senzill per a la poblaci, fins i tot, la de ms edat que, en alguns casos, tenen ms dificultats amb les noves tecnologies.

En la primera setmana, el 900750071 va atendre ms de 750 telefonades en 5 dies. En aquests primers moments, es detecten algunes telefonades que, ms enll d'informaci, requereixen un espai d'escolta i acompanyament psicolgic, pel que s'habilitava un nmero especial, ats per personal titulat en psicologia de l'Ajuntament per poder donar una atenci adequada a aquest tipus de necessitats. Aquest nmero 965537206 continua habilitat, atenent de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Martnez, explica: "La desaparici del telfon especial 900 s una bona notcia, ens demostra que, a poc a poc, Alcoi torna a recuperar certa normalitat, sense oblidar mai, que la lluita contra la Covid-19 continua. Sabem pels comentaris que ens han arribat i per l'experincia de les persones que han ats el telfon que ha sigut un servei que ha ajudat molta gent en moments molts difcils. Hem rebut, fins i tot, telefonades de ciutadans d'altres pobles i ciutats". I afegeix: "El telfon 900 ens ha perms que l'administraci ms prxima als ciutadans, el seu Ajuntament, haja escoltat i ats totes les qestions que hagen tingut les alcoianes i els alcoians. Desitgem, tamb que no siga necessari tornar a activar-lo perqu ser el millor senyal que tot va b, demostrant que Alcoi continua endavant, sense deixar mai de treballar intensament per vncer aquesta pandmia mundial i les conseqncies socials i econmiques que est provocant".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

Es desallotja a huit adults i un beb a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)

Conocemos las noticias ms importantes del peridico 'El Nostre Ciutat' sobre el coronavirus


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.