El ple de novembre aprovar el conveni per a convertir a Cotes Baixes en rea industrial avanada


  16-10-2020 | Alcoi   |  Visitas:185
Poltica

Alcoi

El ple municipal del mes de novembre portar en la seua ordre del dia el conveni entre l'Ajuntament d'Alcoi i l'Entitat de Gesti i Modernitzaci (EGM) de Cotes Baixes per a poder convertir el polgon en una rea industrial avanada. Una vegada aprovat el conveni pel Consistori, haur de ser aprovat per l'EGM i ja es podr sollicitar la declaraci d'rea industrial avanada a la Generalitat. Aquesta iniciativa, impulsada per FEDAC, la Cmara de Comer i la Asociacin Polgono Cotes Baixessuposar la possibilitat d'ajudes pbliques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat dels espais industrials.

La signatura d'aquest conveni per a convertir a Cotes Baixes en rea industrial suposar que el polgon alcoi siga una de les primeres rees d'aquest tipus en la Comunitat Valenciana. El conveni estableix que l'Ajuntament assumir les competncies que marca la llei 7/1985 de 2 d'Abril, reguladora de les bases de Rgim Local relatives a urbanisme, rehabilitaci d'edificis, enllumenat, parcs i jardins, gesti de residus, abastiment d'aigua, clavegueram, pavimentaci, trnsit, policia, protecci civil i transport collectiu urb. Per la seua banda, l'EGM facilitar informaci tant a l'Ajuntament com a altres administracions i collaborar en tot all que estiga relacionat amb l'rea industrial.

L'avantatge amb qu partia Cotes Baixes respecte a altres rees industrials alcoianes era que ja estava constituda com a Entitat de Gesti i Modernitzaci (EGM) des dels anys 80 pel que ser el primer polgon de la ciutat en demanar ser rea industrial avanada. La intenci per, tant de FEDAC, Cmara de Comercio de Alcoy y la Asociacin Polgono Cotes Baixes com del'Ajuntament, s que aquesta primera declaraci siga un exemple a seguir per la resta de polgons industrials, amb l'objectiu que totes les rees industrials puguen comptar amb aquesta distinci, situant la ciutat com un referent en la Comunitat Valenciana.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.