El regidor de Personal, Alberto Belda, va traslladar ahir en una nova Mesa de Negociació les propostes del Govern Local.21-02-2018   |  Visitas:93

Ahir al matí va tindre lloc una nova Mesa de negociació amb la Policia Local per a seguir avançant en les reivindicacions d'aquest col•lectiu. Pel que fa al quadrant de la Policia Local, la proposta sindical vol modificar el dia de rotació dels torns, passant de dijous a dilluns. S'accepta, inicialment, ja que «considerem que aquesta ha de ser refrendada pel Consell de Policia Local, òrgan on ja es va aprovar l'últim quadrant», ha indicat, Alberto Belda, regidor delegat de personal.

Respecte a l'oferta d'ocupació, s'ha recordat que s'amplia el màxim de places que permet la llei, tenint en compte la taxa de reposició. El 23 de febrer serà el primer dia de les proves de la convocatòria per cobrir 6 places d'Agent, i s'està pendent de la publicació en BOP de l'oferta del darrer any que inclou un total de 8 places d'Agent. A més, s'ha traslladat a 'Jefatura' per al seu informe l'esborrany de la convocatòria de dues places d'Oficial de Policia Local per promoció interna. A més, s'està a l'espera de la publicació de la normativa legal que establisca el Govern Central per a saber la taxa de reposició per 2018. A banda d'açò, s'ha iniciat el tràmit per incorporar 3 nous agents en comissió de serveis, si els seus ajuntaments de procedència donen conformitat d'acord en la legislació vigent. El tercer punt és el del material de protecció, Belda ha informat que la partida de material destinada a la Policia Local en 2017 era de 97.750 euros i la de 2018 de 193.000 euros, el que suposa un increment de 95.250 euros, dels quals 40.000 seran per a l'equipament (jupetins) que van demandar els sindicats.
La quarta reivindicació era la valoració dels llocs de feina, per part del Govern Municipal, s'estableix pel que fa al Complement Específic del Cos de la Policia Local, un increment del 12 al 20% en la perillositat, el que suposarà que els sous d'agents i oficials augmenten vora 1.000 euros anuals, és a dir un total d'uns 100.000 euros a l'any.

Des del Consistori també es proposa uns acords específics per als dies 24, 25 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. Els qui facen serveis extraordinaris, aquests dies, a banda de les hores extra, rebran 75 euros per torn treballat. També els qui facen torn ordinari les nits dels 24 i 25 de desembre i vesprada del 4 i 5 de gener, se'ls retribuirà amb la mateixa quantitat. La resta de plantilla de l'ajuntament que treballe en aquests torns, també seran retribuïts amb aquests 75 euros.

«Es tracta d'una proposta que és fruit d'una negociació que vam començar en novembre. Aquest govern ha fet una proposta com la que es fa amb qualsevol col•lectiu d'aquest ajuntament, des de la tranquil•litat, la paciència, el diàleg i no atenent únicament a pressions o ultimàtums» explica Belda.

«Pensem que és una proposta molt raonable i ambiciosa en la part que suposaria una inversió d'entre 130.000 i 140.000 euros per a donar resposta a les reivindicacions d'aquest col•lectiu. Es tracta d'un dels majors increments que s'ha fet a qualsevol lloc de l'ajuntament des de fa temps en referència al percentatge del complement específic. Una vegada feta la proposta estem a expenses que els sindicats ho estudien i arribem a un acord», conclou Belda.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en