El reglamentdel Consell de Cultura ix a exposició pública09-01-2018   |  Visitas:76


EN CAS DE NO HAVER-HI CAP AL•LEGACIÓ ES PODRÀ CONSTITUIR EN UN MES

El butlletí oficial de la província va publicar el passat divendres l’edicte que informava que el Reglament del Consell de Cultura d’Alcoi, aprovat inicialment per unanimitat al plenari ordinari de desembre passava a exposició pública. Si en 30 dies no hi ha cap reclamació o suggeriment, s’entendran adoptats definitivament els acords fins aleshores provisionals i es procedirà a la seua publicació íntegra.
Segons explica el reglament, el Consell de Cultura d’Alcoi té com a objectiu ordenar, regular i prioritzar les metes de l'acció cultural de la ciutat d'Alcoi i la seua relació amb l'acció de la resta dels agents culturals, col•lectius i entitats de la cultura alcoiana i amb els destinataris del servei públic de cultura.

Així mateix, el Consell de Cultura pretén tenir la implicació de tota la corporació municipal, de tots els serveis i seccions de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi i amb la participació de les diferents administracions públiques, agents, creadors i empreses culturals de la ciutat i de tota la ciutadania, amb propostes que impliquen recórrer un camí compartit, «com ha de ser necessàriament».

«Estem satisfets perquè el reglament ja està en exposició pública, des de l'àrea de Cultura vam proposar un document que ha comptat amb les aportacions dels partits polítics i les entitats que ho han volgut fer i si no hi ha cap al•legació, en un mes podrem fer l'assemblea constituent i posar-nos a treballar, aquest document és viu i es podrà modificar i millorar tantes vegades com es considere oportú i siga necessari», ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

El reglament en primer lloc explica els objectius i la motivació de la seua creació, a continuació també parla de les Disposicions generals, és a dir les especificacions tècniques, administratives i legals. Seguidament, explica la Constitució, finalitats i competències, així com l’àmbit d'actuació, organització i funcionament. El document també especifica la informació relativa a les comissions permanents i els seus representants. Finalment, especifica les obligacions, durada i cessaments dels membres del Consell.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en