Els més joves proposen futurs usos per a la colònia d'aviació28-02-2018   |  Visitas:105

LES PROPOSTES ES VAN RECOLLIR EN UN TALLER ON PARTICIPAREN ELS COMPONENTS DEL CLIA
Per fer que la població jove siga partícip en la presa de decisions que afecten la ciutat, el passat divendres 23 de febrer es va reunir el Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA) amb l’objectiu de proposar nous usos per a la Colònia d’Aviació. Més de 30 alumnes procedents de 17 centres escolars de la nostra ciutat participaren en el taller, el qual va tindre lloc al Centre Cervantes Jove.
Els responsables de l’activitat asseguren que s’utilitzà una metodologia deliberativa per facilitar que els participants expressaren les seues necessitats, reflexionaren col•lectivament i arribaren a consens. En aquesta ocasió es feren propostes per al disseny de l’espai (parcs adaptats, amb tot tipus de serveis), dels equipaments culturals (biblioteca, teatre, cinema, galeria d’art...) i esportius (canxes, rocòdrom, piscina...), però també per al tipus d’activitats que volen a la Colònia d’Aviació: jocs a la moda com el paintball en totes les seues modalitats, jocs electrònics i de taula, una tirolina, una escape room, festes temàtiques (Nadal, Carnestoltes, Halloween...), etc.
Aquest taller se suma als realitzats amb els residents de la Colònia i amb els veïns de la zona, representats per les associacions de veïns de Santa Rosa i Els Clots. Amb la informació rebuda es redactarà un informe de propostes que seran posteriorment validades per l’equip tècnic de l’Ajuntament.
L’empresa encarregada del procés participatiu agraeix «la col•laboració de totes i tots els participants, la seua disposició per arribar a un consens raonat i l’interès posat en facilitar la convivència».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en