Els menors d’Alcoi en risc d’exclusió social també tindran escola d’estiu


  25-06-2019 | Alcoi   |  Visitas:51
Actualitat

Alcoi


L’Ajuntament complementarà, un any més, la subvenció de Conselleria perquè cap xiqueta o xiquet d’aquest col•lectiu es quede sense la seua escola d’estiu
Des de fa anys, a Alcoi tant les xiquetes com els xiquets de famílies amb risc d’exclusió social participen en les escoles d’estiu gràcies a una subvenció de Conselleria, complementada per les arques municipals perquè cap menor es quede sense poder assistir a aquest tipus d’activitats. Aquest any la Conselleria aporta 17.440 euros i la Regidoria de Polítiques Inclusives complementa aquesta quantitat per a fer possible que 45 menors de famílies en risc d’exclusió puguen gaudir durant 5 setmanes d’una escola d’estiu.

Com a novetat, enguany, l’escola d’estiu serà de 5 setmanes i també s’inclou la permanència. A més de l’estada en l’escola, els menors també tenen, com en anys anteriors, el dinar inclòs. Des del Departament municipal, es destaca l’alt interés i participació de les famílies dels menors en les reunions informatives, demostrant que l’activitat és interessant i beneficiosa tant per als menors com pel seu entorn familiar.

L'edil de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, explica que «des de l’Ajuntament sempre hem entés que les menudes i menuts de famílies en risc d’exclusió havien de gaudir de les escoles d’estiu com la resta de xiquets. A l’escola d’estiu faran diverses activitats, tindran temps d’oci acompanyats i un servei de menjador i permanència, perquè un dels pilars d'aquest projecte és que tots els xiquets tinguen el dinar inclòs».

L’edil afegeix: «A més de dedicar una quantitat del pressupost municipal a aquest fi, cal destacar que des de l’Ajuntament també hi ha un equip humà tècnic que treballa per a detectar aquelles famílies que poden ser beneficiàries del recurs, així com en fer el seguiment d’aquests menors i el seu entorn familiar perquè tot es desenvolupe amb normalitat».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoy despide a Camilo Sesto con todos los honores

Presentació de càrrecs dels Moros i Cristians y del Sant Jordiet 2020

"La Escalera" nos lleva a conocer a Alejandro Marín, atleta paralímpico e ingeniero

Informació Campeonat de Orientació

Coneixem l' opinió dels veïns i veïnes d´Alcoi sobre la trajectòria professional del cantant alcoià Camilo Sesto

Coneixem la festa al patró d´Alcoi Sant Maure organitzada per l´Associació de Sant Maure Màrtir

Programa "Qué et contes?" con María Serra, escritora

Augmenta el reciclatge en Alcoi

Es presenta la nova web de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.