Els millors aparadors de Nadal guanyaran una cistella amb productes locals


  18-11-2020 | Alcoi   |  Visitas:162
Festes

Alcoi


Amb productes dels comerços locals i la col•laboració de les entitats comercials i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi, la Cambra de Comerç, les Associacions de Comerç i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi porten a terme un any més el concurs d’aparadors de Nadal. D’aquesta manera volen reconéixer l'esforç d'aquells comerços i professionals que inverteixen en decoració amb motius nadalencs als seus establiments, i al mateix temps volen reforçar al comerç en una de les campanyes més importants de l’any.

Un any més hi ha dues categories ‘Local Comercial’ i ‘Local d’hostaleria i serveis’, hi haurà dos premis per categoria i cal ressaltar especialment que els primers guanyaran un lot de productes locals Aquest premi serà elaborat per les entitats comercials de la ciutat ‘Federació de Comerç Alcoy Comercial’ i d’ACECA, la ‘Asociación Comarcal de Empresarios del Comercio de Alcoy’ i contindrà productes d’establiments comercials locals que ara més que mai necessiten ser reforçats en totes aquelles iniciatives que es porten a terme.

«L’aparador és la finestra del comerç, és per això que any rere anys els nostres comerciants ens ajuden a donar una imatge nadalenca de la nostra ciutat al mateix temps que poden exhibir els seus productes, i volem que eixe esforç enguany a més de poder comptar amb l'ajuda i assessorament professional dels estudiants de l'Escola d’Art, tinga una recompensa molt especial, és per això que enguany es premiara als aparadors amb productes locals de la mà de les nostres entitats comercials. Enguany més que mai, anime a participar als establiments locals, decorant i fent atractiu el seu aparador, el que també incentivarà les compres nadalenques. Vull agrair la col•laboració de la Federació de Comerç i ACECA que estan treballant de forma conjunta per buscar el benefici de comerç de la ciutat, el que significa el benefici de tot Alcoi», indica la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Per facilitar la participació dels comerços enguany només serà necessari enviar un correu electrònic a comercio@alcoi.org, on es demane que el seu aparador siga avaluat i on també poden a sol•licitar l’assessorament de l’alumnat de l’EASDA per preparar el seu aparador. Aquest assessorament quedara limitat a les primeres peticions fins a esgotar el nombre d'aparadors que poden ser assessorats pels estudiants.

Finalment s'ha d'indicar que els dos principals criteris que valorarà el jurat, seran la Caracterització del Nadal típic Alcoià i l’Originalitat i Creativitat. A més també es tindrà en compte, la decoració de la fatxada i accessos a l'establiment, l’ambientació de l’interior de l'establiment, la il•luminació així com la utilització de productes propis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El curt "Zomvid-19" dels alcoians Paula Bou i Jorge Hinojosa aconsegueix el segon premi del concurs de Micro-Cine de Cultura Inquieta

El Govern Local busca un pressupost amb el major consens possible per a 2021

Alcoi celebra el seu primer ple completament inclusiu per a les persones sordes

Turismo Alicante Interior defiende la necesidad del CdT de interior en Alcoy

Alcoy participa en la primera asamblea de la FEMP para trabajar en la agenda 2030

Un visitant excepcional al Projecte Canyet, un voltor negre

Publicades les subvencions municipals per a ajudar als artesans de la Festa

L'IES Cotes Baixes rep la distinció d'escola Changemaker de Ashoka pel seu singular model d'aprenentatge

L'Associació de Sant Jordi d'alcoi renova el conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.