Els polígons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos

29-12-2017   |  Visitas:136


LA MESURA FORMA PART DEL PLA DE MODERNITZACIÓ IMPULSAT PER L’IVACE I L’AJUNTAMENT D’ALCOI
Una de les prioritats del programa de modernització i millora de les àrees industrials, aplicat a la ciutat d’Alcoi durant els últims mesos, ha estat la millora de l’accessibilitat als polígons. Les cinc zones industrials han vist millorats els seus accessos gràcies a la inversió conjunta realitzada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Alcoi, que en total ascendeix a més de 3,8 milions d’euros.
Als polígons Santiago Payà i Sant Benet s’ha realitzat el desdoblament en dos carrils del carrer Filà Andaluces, s’ha instal•lat un nou sistema d'il•luminació i s’estan disposant noves voreres en aquest mateix vial. A més s’estan ultimant els detalls de la rotonda que connecta el carrer Filà Benimerins amb el de Filà Andaluces. D’altra banda, també s’ha actuat sobre un tram del Camí la Murtera.
En La Beniata s’ha millorat part de les voreres del carrer Alacant i s’ha plantat nou arbrat d’alineació en el carrer Filà Verds.
Per a Cotes Altes s’ha repavimentat i millorat les condicions generals del carrer Filà Cordón, el considerat vial d’accés a la zona oest del polígon.
En Cotes Baixes s’ha millorat la rotonda d’accés al polígon (pel carrer C), instal•lant un rètol identificatiu amb el nom d’aquesta àrea industrial. També s’ha urbanitzat la prolongació de l’Avinguda Hispanitat, la qual connectarà amb la part superior de la zona verda una vegada aquesta última haja estat finalitzada.
Quant al polígon del Castellar s’ha treballat fonamentalment sobre la zona d’estacionament adjacent a la nau industrial que es troba al centre del polígon.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en