Es concedeixen 22 ajudes per a vehicles de mobilitat personal i bicicletes elèctriques


  13-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:74
Actualitat

Alcoi

En total s'han atorgat 3.668,79 euros

L'ajuntament d'Alcoi ha resolt el resultat de les ajudes per a bicicletes elèctriques, els elements necessaris per a l'electrificació de les mateixes i vehicles de mobilitat personal (VMP) elèctrics per a la ciutadania promogudes per l'ajuntament d'Alcoi. Del total de 30 sol•licituds se n'han concedit 22, amb un import total de 3.668,79 euros.
En el desglossament per tipologies 7 han sigut per a bicicletes elèctriques, 2 per a kits d'electrificació i per a 13 vehicles de mobilitat personal.

L'import de les subvencions s'ha atorgat en les següents quanties:

a) Adquisició de bicicletes elèctriques: 40% de l'import d'adquisició fins a un màxim de 250 euros. L'import màxim d'adquisició ha sigut de 1.200 euros, IVA inclòs.

b) Kits d'electrificació: 20% de l'import d'adquisició fins a un màxim de 100 euros. L'import màxim d'adquisició és de 600 euros, IVA inclòs.

c) VMP elèctrics: 30% de l'import d'adquisició fins a un màxim de 150 euros. L'import màxim d'adquisició és de 600 euros, IVA inclòs.

«Les noves tecnologies han afavorit l'aparició de solucions de mobilitat urbana que afavoreixen els desplaçaments personals mitjançant nous models de vehicles que no produeixen residus contaminants. La intenció del govern és treballar per la mobilitat sostenible a la nostra ciutat, per això estem actuant en diversos àmbits, hem augmentat significativament el carril bici, i també apliquem bonificacions per als vehicles elèctrics i híbrids», explica el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez.

BICICLETES, PATINETS I VMP EN LA NOVA ORDENANÇA DE CIRCULACIÓ

Recordem que el passat 29 de desembre es va aprovar l'ordenança de circulació per a la nostra ciutat i respecte a la circulació d'aquests vehicles l'ordenança determina que s'ha de circular amb ells pels carrils bici sempre que existisquen, en cas de no haver-hi la circulació s'haurà de realitzar per la calçada, no podent anar per la vorera llevat que siga un menor de 10 anys acompanyat per una persona responsable o quan la persona amb bicicleta haja d'accedir a la vorera, ho ha de fer descendint de la bicicleta i transitant amb aquesta a mà fins al seu destí o lloc d'estacionament, de manera que ha d'actuar, amb caràcter general, com a vianant.

També s'especifica les velocitats màximes permeses i que el casc és obligatori.
L'ordenança també contempla que es puga circular amb aquesta mena de vehicles pels carrers per als vianants amb restriccions de velocitat i donant prioritat sempre al vianant.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avanç de la Covid 19 a Alcoi

Un total de 25 empreses es distingeixen amb el segell Sicted

El CD Alcoyano se impone al Real Madrid CF

Donada la situació de la Covid19 a la nostra ciutat s’han acordat les següents mesures per part de l’Ajuntament d’Alcoi

Actualitat Covid-19

Alcoi serà tancat perimetralment

Es donen a conéixer els actes de la Trilogia dels Reis d'Orient

Suspeses les activitats per Sant Antoni

L'alcalde d'Alcoi realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.