Es facilita la inscripció i la forma de pagament per al Trofeu filaes 201801-02-2018   |  Visitas:116

EN UNA REUNIÓ CELEBRADA AHIR ES VAN APROVAR CANVIS PER A LA CURSA D’ATLETISME I LA MODALITAT DE FUTBOL PER A VETERANS I JUVENILS
El Trofeu Filaes 2018, que se celebrarà els dies 30 i 31 de març, presenta importants novetats per a aquest any, sobretot en la tramitació de les altes, que es realitzarà de manera telemàtica, i la forma de pagament, la qual s’encarregarà d’unificar l’Associació de Sant Jordi. Així es va anunciar ahir a la vesprada en una reunió que va tindre lloc a les instal•lacions del Centre d’Esports, on es va personar un nombrós grup de festers. Alguns canvis es van aprovar, referents a les modalitats de la cursa d’atletisme i la composició dels equips de futbol de veterans i juvenils, i d’altres es van ajornar per a la reunió de l’1 de març, com la possibilitat de disposar d’àrbitres federats per al futbol sala, l’edat mínima per a participar en la competició de tenis taula, o l’opció d’incloure una prova de crossfit.
Per tal d’evitar tota la paperassa, des de la regidoria d’esports s’han preparat uns formularis en format digital que es remetran a cadascuna de les filaes i que a la vegada hauran de ser emplenats i enviats de tornada des del correu del primer tro; d’aquesta manera es pot exercir una tasca de verificació. La designació dels equips i dels delegats s’ha d’enviar al correu alcoydeportes@gmail.com, incloent-hi el DNI escanejat dels participants en categories benjamí, aleví, cadet, infantil i juvenil. D’altra banda, el llistat dels jugadors, en format excel, ha de ser remés al correu museualcoidelafesta@gmail.com; amb aquesta llista, l’Associació de Sant Jordi podrà verificar doncs que tots els inscrits siguen festers.
Tota aquesta informació haurà de ser rebuda el 16 febrer com a molt tard; l’1 de març es durà a terme l’assemblea de delegats per a fer el sorteig de competicions; mentre que el 19 de març s’acabarà el termini per a fer qualsevol mena de modificació en la composició dels equips.
Altra de les importants modificacions afecta la modalitat de pagament, molt més còmoda per a les filaes a partir d’ara, ja que l’Associació de Sant Jordi s’encarregarà inicialment de fer tots els pagaments i de remetre posteriorment les factures. El pagament servirà per a sufragar l’arbitratge, la inscripció dels equips (15 € cadascun), i l’assegurança (que aquest any podria rondar els 6 € per esportista).
Quant a la cursa d’atletisme, i a petició de la mateixa regidoria d’esports, es va decidir per unanimitat dividir-la en dues modalitats: individual i per equips; d’aquesta manera les filaes no tindran l’exigència d’inscriure un mínim de 4 corredors per participar, com si ocorria l’any passat. Ara, tots els corredors participaran en la modalitat individual, i en cas que una filà tinga al menys 4 competidors que arriben a meta, serà la marca d’aquests la qual quede enregistrada en la modalitat per equips. També es va decidir d’altra banda que la cursa tindrà lloc el divendres 30 i que els classificats estaran dividits en tres franges d’edat: de 14 a 18, de 18 a 35, i majors de 35 anys.
Altra de les modificacions aprovades, aquesta a petició de la filà Abencerrajes, fou que els equips de la modalitat de futbol per a veterans i juvenils estiguen conformats per set membres i no vuit; s'aconsegueixen adequar així les normes a les de la competició local.
Per últim, també es va posar sobre la taula la idea d’incloure una competició de crossfit, condicionada al nombre d’interessats a inscriure’s en la prova; l’edat mínima dels jugadors de tenis taula, que podria ser de 10 anys; i la possibilitat de contractar àrbitres federats per a futbol sala. Com que no es disposava d’informació al voltant del cost d’aquestes contractacions, es postergà la decisió per a la futura reunió.
El regidor d’esports, Alberto Belda, destaca el caràcter festiu de la competició: «hem d’assegurar que el Trofeu Filaes siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament, deixant de banda disputes i rivalitats innecessàries». Tampoc oblida Belda el caràcter inclusiu de la competició: «la norma que permet els equips ser mixtos continua vigent; les festeres de ple dret han de gaudir de les mateixes oportunitats que els festers, i considerem que l’esport no ha de ser una excepció».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en