Es realitzen PCR a escolars de lrea de Salut daules confinades


  26-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:75
CORONAVIRUS

Alcoi

Aquest mat estan tenint lloc PCR per a alumnat daules confinades en la nostra rea de salut. Les proves estan duent-se a terme des del mateix vehicle a laparcament del Poliesportiu Francisco Laporta, concretament en dos punts, un en el que est davant del cementeri i a laltre al conegut com a laparcament del monlit.

Aquesta mesura la porta a terme lrea de Salut, organisme competent en aquesta matria que ha pres aquesta decisi davant de la saturaci del PAC, Punt dAtenci Continuada. Amb aquesta actuaci es pretn agilitzar les proves de lalumnat i conixer la situaci real en el menor temps possible.

Lalumnat pertany a un total de 15 aules de diferents municipis de la nostra rea de Salut citades cadascuna a una hora.

Les proves fins al moment es portaven a terme en el PAC situat al Centre de Salut La Fbrica. Divendres mateix va tindre lloc la presa de mostres de lalumnat duna Escoleta Infantil.

La nostra rea de Salut est tenint una incidncia molt alta amb moltes aules confinades a diferents municipis. El protocol estableix que quan una persona de laula resulta positiva tota la classe sha de fer la prova, per aix i tenint en compte les circumstncies actuals de saturaci sha pres aquesta mesura excepcional. Esperem que en els prxims dies millore la situaci i no calga repetir accions com aquesta, explica el regidor de Salut Pblica, Miguel Juan Reig.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El projecte Sang Valent dAlcoi ompli de solidaritat les aules i enguany supera les expectatives

La Polica Nacional ha detenido a un reclamado que llevaba huido de la justicia desde el ao 2016

Los autnomos y microempresas de Alcoy ya pueden solicitar las ayudas Parntesis, con un total de ms de 1,4 millones de euros

Hablamos con el presidente de Jvenes Empresarios de Alcoi Comtat i Foia

La Policia Nacional det a una parella a Alcoi, per presumptes agressions al seu beb de tres mesos

Se anulan los festivos locales

Alcoi comena a pagar les primeres 55 ajudes Parntesi a autnoms i microempreses

Parlem amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol

Cristian Santiago, portaveu de Podem Alcoi, repassa l'actualitat municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.