Es reuneix el jurat de les ajudes Llançadora de l’IVAM CADA Alcoi


  11-07-2019 | Alcoi
Actualitat

Alcoi


Ahir es va reunir el jurat dels Premis de Creació i investigació en Arts Contemporànies Llançadora en l'IVAM CADA Alcoi per a posar en comú les opcions i fer els primers descartes de les propostes. També es va explicar com poder puntuar tots els projectes a través d'un formulari.

El jurat està presidit pel regidor de Cultura, Raül Llopis i està format per un representant del Campus d’Alcoi de la UPV, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’IVAM, la Fundación Caja Mediterráneo, Universitat d’Alacant, Càtedra Antoni Miro, i Comissió d’Arts Plàstiques del Consell de Cultura, havent renunciat a participar la comissió d’Audiovisuals i Música del Consell de Cultura.

El jurat haurà d'enviar per correu electrònic, el 16 de juliol, les puntuacions per a poder elaborar l'acta d'acord amb els criteris de valoració del punt huité de les bases (totes les sol·licituds han d'estar puntuades):

- Adequació dels projectes amb els objectius de la convocatòria: fins a un màxim de 4 punts.
- Trajectòria de la persona o col·lectiu sol·licitants: fins a un màxim d'1 punt.
- Activitats complementàries (visites guiades, conferències, tallers, seguiment en vídeo del procés): fins a un màxim de 2 punts.
Finalment el 17 de juliol acudiran a signar l'acta amb els resultats i s'anunciaran públicament.

Recordem que un total de 41 creadors van presentar la seua candidatura a les ajudes ‘Llançadora’ que, per primera vegada, ha posat en marxa l’Ivam Cada Alcoi. Seran 30.000 euros repartits en tres subvencions individuals per a creadors que desenvolupen la seua tasca en el món de la música, les arts escèniques i el vídeo-art. Aquestes ajudes seran perquè aquests creadors realitzen els seus projectes en l'edifici alcoià de l'antic Monte de Piedad com a residents.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Parlem amb el tècnic de turisme, David Fenollar, de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat

Arranca la IV Ruta de Contacontes en l’Alcoià i el Comtat

Indira Amaya de Ameglio, presidenta de la Asociación Turismo Alicante Interior, nos habla de las riquezas del interior de Alicant

Naix 20mils, una plataforma per a gaudir del turisme en la natura en l’Alcoià i el Comtat

Hablamos con algunos de los componentes de la Asociación Alcoy Industrial

El govern incorpora set persones com a personal eventual

La glorieta serà la seu aquest dissabte a partir de les 18 hores de la II Fiesta Solidària organitzada pel Rotary Club Alcoy Font Roja a benefici de La Salle Acoge

Alcoi participa en el V Congrés de Ciutats Intel•ligents

Alcoi acollirà aquest dissabte el IV campionat Ciutat d'Alcoi de la World Kyokushin Budokai de Kàrate


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.