Es suspenen les classes per a demà divendres


  12-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:232
Actualitat

Alcoi


Es manté l'alerta roja i hi ha previsió de pics de pluja de màxima intensitat

S'ha valorat que encara que les previsions no marquen una gran quantitat de pluja, si està previst que hi ha pics de pluja de màxima intensitat i davant la possibilitat que puguen coincidir en moments en què l'alumnat estiga a l'aire lliure, s'ha considerat oportú la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la ciutat.

La decisió ha sigut presa pel govern municipal després de conéixer les últimes aportacions tècniques de la Policia Local i el Departament d'Emergències i Protecció Civil.
Recordem que tal com s'ha acordat en la reunió que han mantingut aquest matí l'alcalde amb els edils i caps dels principals departaments municipals implicats, continua la suspensió de les activitats esportives d'exterior per l'acumulació d'aigua; no obstant això, les activitats esportives que es desenvolupen a cobert es realitzaran amb normalitat.
Des de l'ajuntament es demana a la ciutadania que extreme les precaucions, ja que la ciutat continua estant en alerta roja per pluges el que implica que el risc meteorològic és extrem, és a dir, pot haver-hi una intensitat excepcional i amb un nivell de risc per a la població molt alt.
En les xarxes socials de l'ajuntament actualitzarem si hi ha qualsevol modificació.

Recordem les recomanacions de Protecció Civil i Emergències davant el risc de pluges intenses
Si va conduint, disminuïsca la velocitat, extreme les precaucions i no es detinga en zones on puga discórrer gran quantitat d'aigua.
Si ha de viatjar, procure circular preferentment per carreteres principals i autopistes.
En cas de tempestes sobtades i pluges intenses, s'ha de tindre en compte el lloc on s'aparquen els vehicles. El ràpid ascens del nivell de les aigües pot danyar els vehicles aparcats sobre zones inundables i, a més, arrossegar-los, provocant danys a béns d'altri i fins i tot obstaculitzar el flux natural del corrent.
Si es troba en el camp, cal allunyar-se dels rius, torrents i zones baixes de vessants i pujols, evitant travessar guals inundats. Igualment, ha de dirigir-se als punts més alts de la zona.
No obstant això, el difícil pronòstic dels fenòmens tempestuosos aconsella mantenir-se informat en tot moment de la possible evolució dels canvis meteorològics.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Camilo Sesto i «el seu cor» descasaran en Alcoi

El Nou Bàsquet Alcoi inicia la seua Pretemporada

La policia local identifica els autors d’actes vandàlics al Mas de Gormaget

La gimnàstica artística estrena noves instal•lacions a partir del dilluns

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Nou taller d’Autodefensa Personal Femenina en l’Eduardo Latorre

Acord del Govern Municipal amb els representants empresarials per impulsar les energies netes a les nostres indústries

L'Ajuntament registra quasi 1.200 tràmits electrònics en la primera meitat de l'any

L’Ajuntament identifica els responsables d’un abocament il•legal d’enderrocs en Barxell


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.