Finalitza l'ltima fase del Grup dhabitatges Sant Jordi


  26-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:63
Actualitat

Alcoi

Ja han acabat les obres de l'ltima fase del grup dhabitatges
Sant Jordi. Aquestes actuacions han suposat la millora dun total de 20 habitatges situats al carrer Entena 3 i 5, i Espronceda nmero 3 dAlcoi. La primera fase va consistir en la rehabilitaci de linterior dels habitatges, i en la segona fase sha actuat en les faanes, cobertes i elements exteriors.

Lactuaci daquesta primera fase va solucionar les humitats en els entresls, lestat de les cobertes i installacions interiors i va consolidar el paviment de les plantes baixes. Tamb es va actuar als patis dels tres immobles objecte de l'obra.
Maria Baca, regidora dHabitatge destaca la finalitzaci del projecte pendent des de 2011: Una vegada ms, aquest govern ha donat soluci a un problema heretat del Partit Popular, un problema que afectava a ms a ms a 20 famlies de la nostra ciutat en un dels bns ms necessaris per a qualsevol persona, el seu habitatge..

Vull donar les grcies als propietaris per la pacincia que han tingut amb tants anys despera i que finalment han vist finalitzada una actuaci molts anys desprs del seu anunci, ha afirmat la regidora dHabitatge.

Les obres a linterior dels habitatges sacabaven a principis de lany 2019, millorant el termini dexecuci previst en quatre mesos, i els vens van poder rebre les claus dels seus habitatges al mes de mar del passat any, ocupant els pisos encara que quedava pendent la segona part de les obres que afectaven la part exterior de l'edifici.

La segona fase va eixir ix amb un preu de licitaci de 131.340,21 euros i va ser adjudicada per 130.995 a Cant Obras S.L.U. Les obres han consistit en la rehabilitaci de les cobertes i faanes i ha donat una soluci definitiva a una obra que tindr un cost total, finanat per la Generalitat Valenciana, de ms de 500.000 euros.

Cal recordar que la Generalitat va comenar la rehabilitaci en 2011 per, un any desprs, l'empresa que les estava executant les va paralitzar perqu no havia cobrat en tot l'any, la qual cosa va suposar que el projecte no es materialitzara ntegrament.

Amb larribada dun nou govern a la Generalitat en 2015, es van reprendre les negociacions entre lAjuntament i la Generalitat per donar una soluci als propietaris daquests habitatges. Totes dues parts signaven un conveni el juliol de 2018 i a la tardor sinicien les obres de la primera fase amb un cost dadjudicaci de 354.058, 57 euros. Al cost de les obres cal afegir el de redacci del projecte de les dues fases que va ser de 41.019 euros.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre maana mircoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Ms de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya deducaci viria de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs

Presentaci d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

Alcoi celebra la Setmana Europea dels Cementeris


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.