Finalitza la reforma integral de l'accés al poliesportiu Francisco Laporta


  01-04-2021 | Alcoi   |  Visitas:54
Actualitat

Alcoi

L'actuació ha suposat una inversió total de 40.816,27€ i suposa una millora estructural i funcional d'un espai que es trobava molt deteriorat

L'Ajuntament d'Alcoi a través de la Regidoria d'Esports ha realitzat una sèrie de reformes i adequacions en l'accés principal del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta l'objecte principal del qual era d'una banda, millorar l'estructura de l'edifici i per una altra dotar a la zona de jocs infantils d'uns elements i un espai de major funcionalitat substituint els anteriors utensilis i jocs que es trobaven en un estat de deterioració important per uns altres més segurs i funcionals.

La primera part de la reforma es va centrar en la reconstrucció de mur de protecció que confronta amb la façana del Pavelló Mutualitat de Llevant i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil a través de la qual es filtrava gran quantitat d'aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta reforma ha suposat un cost total de 29.998,87 €.

La segona actuació, ja descrita anteriorment, va consistir a substituir i millorar la zona de jocs infantils dotant-la de nous elements lúdics sobre una superfície de cautxú acolorida. Aquests treballs i adquisició de material han tingut un cost total de 10.817,40 €.

Gràcies a aquestes intervencions s'ha aconseguit reforçar i millorar l'estructura de l'edifici i a més canviar totalment la imatge de l'entrada principal de la instal·lació aconseguint un efecte visual molt més atractiu a més d'atorgar a la zona de jocs infantils de major seguretat per als seus usuaris.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

Alcoi amplia la connexió Wifi gratuïta amb 11 nous punts

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinació Turística SICTED d’Espanya

Avancen les obres a l'alberg caní proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perquè l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.