Finalitzada la nova pista d´Skateboard

26-01-2018   |  Visitas:5488


L’AJUNTAMENT HA PREPARAT DUES JORNADES ESPECIAL DIVENDRES I DISSABTE PER LA VESPRADA
Els amants de l’skateboard a la ciutat d’Alcoi ja disposen d’una nova zona on practicar aquesta activitat. Es tracta del nou skatepark ubicat a la zona enjardinada del riu Riquer, enfront del col•legi Santa Ana i sota l’edifici del CCJ. La pista de skateboard, el Riverfit i la millora de la zona Work-Out, així com la jornada d’esports extrems organitzada recentment per la regidoria d’esports, son una clara aposta de l’Ajuntament per unes disciplines vinculades al més joves.
Les obres han costat un total de 37.192’62 € i les ha realitzat l’empresa Guerola. A aquesta xifra s’han de sumar als 38.647 € amb els que s’ha dut a terme la construcció d’un circuit biosaludable «Riverfit» al llarg del riu Riquer. Recordem que aquestes dues iniciatives van ser aprovades conjuntament en el marc dels pressupostos participatius 2017, sent la quarta proposta més votada amb un pressupost inicial de 80.000 €. A més d’aquestes construccions s’ha ampliat el circuit de WorKout i s’ha adequat i netejat la zona del llit del riu.

El regidor d’esports, Alberto Belda, afirma que aquest projecte «s’ha consensuat amb la comunitat d’skaters d’Alcoi, que des de fa uns anys demandava un nou espai on poder desenvolupar la seua pràctica esportiva. És, de fet, el mateix procés que es va dur a terme amb els usuaris de la zona workout, abans de la construcció d’aquesta». Belda recorda que una vegada s’haja construït la passarel•la per sota del pont de Cervantes, «la vertebració del llit del riu com a zona d’oci i esport a l’aire lliure serà una realitat, i ens permetrà connectar el circuit Riverfit amb l’skatepark».
El col•lectiu d’Skaters ha considerat uns elements el més versàtils possibles per poder adaptar-se a les noves tendències i poder utilitzar la pista tants els skaters (monopatí), els scooters (patinet) com els rollers (patinadors). Per a celebrar la inauguració de la pista i donar-la a conéixer, l’Ajuntament ha preparat dues jornades, tant demà divendres 26 de gener de 17 a 21 hores com el dissabte 17 de 16 a 21 hores amb música, monitors i consells, i la presència de Nacho Garcia, FHIREE.
Quant a les consideracions tècniques de la pista d’skate, en primer lloc van construir una llosa de formigó de 20 cm de gruix i 400 m² d’extensió. Al damunt d’aquesta superfície s’han disposat els elements que permeten als skaters realitzar trucs amb el seu monopatí; en total són deu: un kicker (rampa per fer trucs enlaire), un piló de forma cilíndrica, un doble banc de salt, tres tests situats al centre de la pista, dos «planters» (un gran i l’altre curt), i dos raïls (el llarg, de quatre metres d’extensió, i el curt, de dos metres).


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

Videos de las Entradas en Alcoy: Entrada del Cristians y Entrada del Moro

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

Festes d´Alcoi : 22,23 i 24 d´abril

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

Alcoi celabrarà el dia del llibre el dijous 12 d'abril

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en