Finalitzen les obres d’adequació de la zona esportiva de la Zona Alta


  29-04-2019 | Alcoi
Actualitat

Alcoi


COFINANÇADES PER LA DIPUTACIÓ D'ALACANT I L'AJUNTAMENT

L'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una actuació que millora les instal·lacions dedicades a l'esport de la Zona Alta on ha introduït jardineres i un espai per a la gimnàstica de majors, a més d'habilitar pistes de street bàsquet. Part de l'obra s'ha realitzat amb subvenció de la Diputació, ja que és un projecte acceptat per a les inversions financerament sostenibles de l'ens provincial. La zona ara es tanca a les nits per a evitar actes vandàlics.

L'actuació ha consistit en l'eliminació de la gespa artificial i la formigonada de tot el sòl, amb l'aïllament tècnic adequat del depòsit situat en la part inferior.
En la zona en la qual estava situada la pista de futbol sala, en la part més pròxima al Centre de Majors ara hi ha un espai amb aparells perquè precisament les persones majors puguen exercitar-se, a continuació han instal·lat unes jardineres que divideixen la zona i s'ha deixat un espai perquè en un projecte futur s'habilite una xicoteta pista de futbol sala.

En la pista esportiva que hi havia, es pretén desenvolupar i fomentar més el bàsquet entre els joves de la zona. S'ha dividit en dues pistes convertint-la en Bàsquet 3x3, de dimensions 15 metres d'ample i 11 metres de llarg, tenint en compte que és un joc més senzill i fàcil de practicar, ja que es necessita tan sols una cistella i tots dos equips fan rotació entre atac i defensa. Tots dos equips estan formats per tres jugadors i poden realitzar un canvi.
«En definitiva, el que pretén amb aquest espai és que siga una àrea atractiva per als usuaris i encara més per als joves i veïns de la zona, que han reivindicat la seua millora, a més per a protegir-la i evitar el seu mal ús la tanquem a les nits», ha explicat l'edil d'Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi traslada al Xicotet en el Dia de Sant Jordi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

El 3 de juny arranca la Mostra d'Alcoi: repartida en quatre dies i amb clara aposta pel teatre valencià amb 13 de companyies de la Comunitat

Des de la seua primera edició, el Trail Solidari ha recaptat al voltant de 90.000 euros que han sigut destinats a la lluita contra el càncer

UGT-PV: El mes de abril finaliza con 10.825 parados registrados en la zona de la Muntanya

Hoy abre el plazo de Inscripción el “I Slalom CMC Alcoy” que tendrá lugar el 2 de Junio de 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.