Finalitzen les obres d’adequació de la zona esportiva de la Zona Alta


  29-04-2019 | Alcoi   |  Visitas:68
Actualitat

Alcoi


COFINANÇADES PER LA DIPUTACIÓ D'ALACANT I L'AJUNTAMENT

L'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una actuació que millora les instal·lacions dedicades a l'esport de la Zona Alta on ha introduït jardineres i un espai per a la gimnàstica de majors, a més d'habilitar pistes de street bàsquet. Part de l'obra s'ha realitzat amb subvenció de la Diputació, ja que és un projecte acceptat per a les inversions financerament sostenibles de l'ens provincial. La zona ara es tanca a les nits per a evitar actes vandàlics.

L'actuació ha consistit en l'eliminació de la gespa artificial i la formigonada de tot el sòl, amb l'aïllament tècnic adequat del depòsit situat en la part inferior.
En la zona en la qual estava situada la pista de futbol sala, en la part més pròxima al Centre de Majors ara hi ha un espai amb aparells perquè precisament les persones majors puguen exercitar-se, a continuació han instal·lat unes jardineres que divideixen la zona i s'ha deixat un espai perquè en un projecte futur s'habilite una xicoteta pista de futbol sala.

En la pista esportiva que hi havia, es pretén desenvolupar i fomentar més el bàsquet entre els joves de la zona. S'ha dividit en dues pistes convertint-la en Bàsquet 3x3, de dimensions 15 metres d'ample i 11 metres de llarg, tenint en compte que és un joc més senzill i fàcil de practicar, ja que es necessita tan sols una cistella i tots dos equips fan rotació entre atac i defensa. Tots dos equips estan formats per tres jugadors i poden realitzar un canvi.
«En definitiva, el que pretén amb aquest espai és que siga una àrea atractiva per als usuaris i encara més per als joves i veïns de la zona, que han reivindicat la seua millora, a més per a protegir-la i evitar el seu mal ús la tanquem a les nits», ha explicat l'edil d'Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Vora un miler de persones gaudeixen de la setena edició del Rural FilmFest en la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Més de 25.000 persones fan ús de les piscines municipals durant el mes de juliol Durant aquesta temporada han fet ús de les instal•lacions un total de 35.291 usuaris

L'ajuntament finalitza una nova instal•lació fotovoltaica en un edifici municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.