Increment de l'11% en el nombre d'atencions de la Tourist Info en 201712-02-2018   |  Visitas:79

L’OFICINA DE TURISME D’ALCOI REALITZÀ MÉS DE 31.700 ATENCIONS DURANT L’ANY PASSAT, UNES 3.000 MÉS QUE A 2016
Si fa pocs mesos es coneixia que la Tourist Info d’Alcoi era la tercera oficina de turisme que millor tracte telefònic dispensava a la Comunitat Valenciana, ara se sap que el volum d’atencions va incrementar l’any passat un 11,67% respecte a 2016; el que és el mateix, de 28.092 a 31.372. En termes generals, el perfil de la persona que fa ús dels serveis de la Tourist Info és aquella que ho fa de manera presencial (93,4%), procedent de l’estat espanyol (56,4%), i en abril (27%).
Per mesos, abril, amb les seues festes de Moros i Cristians, continua sent el mes amb major nombre d’atencions (8.473); setembre, gràcies al rotund èxit de la I Fira Modernista, es posiciona segon (3.605); i desembre tercer, amb la festivitat nadalenca (3.438).
No obstant això, des de la regidoria de Turisme es pretén evitar una marcada estacionalitat de les visites; per aquest motiu, fa pocs dies la regidora de l’àrea, Lorena Zamorano, presentava el nou cicle de rutes «Descobreix Alcoi», unes visites que pretenen, al llarg de tot l’any, fer valdre el patrimoni artístic, natural i històric de la ciutat.
Seguint amb la classificació de les atencions, per canal de contacte, les més nombroses foren les atencions presencials (29.305), seguides per les telefòniques (1.710), per correu electrònic (350) i correu ordinari (7).
Altra de les classificacions que es pot realitzar a partir de les dades és la que distingeix entre gent local i turistes, tant estatals com estrangers. En aquest sentit, són els estatals (17.704) aquells que més sol•liciten els serveis de l’oficina de turisme, seguits pels locals (10.541), i els estrangers (3.127).

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en