Informació sobre la processionąria22-02-2018   |  Visitas:156

Tal com vam avanēar ahir, l'Ajuntament s'ha posat mans a l'obra per evitar que la processionąria ocasione més molčsties als veļns de la ciutat.

Durant el dia d'avui s'han visitat els centres escolars des d'on s'ha rebut l’alarma; també el parc de Cervantes, la zona de la Vaguada, carrer Periódico Ciudad, l’IES Pare Vitņria o la zona dels sindicats a l'Alameda estan sent escenaris del protocol d’actuació. Demą es continuaran els treballs en tots aquells indrets on s'haja identificat presčncia de la plaga, mentre que la setmana vinent s’efectuarą el seguiment de totes les zones tractades per tal d’assegurar l’eficącia del procediment.

Encara que el passat novembre ja es va realitzar la pertinent campanya de control, és habitual que durant la resta de l’any la plaga torne a tindre presčncia. L’čxit del protocol d’actuació resideix en la rąpida capacitat de resposta, la qual s’aconsegueix grącies a les tasques de seguiment del departament de Medi ambient i a la inestimable col·laboració ciutadana.

Recordem que el producte biolņgic emprat per a erradicar la plaga presenta una baixa toxicitat per a persones, aus i mamķfers, grącies a la poca persistčncia en el medi. És per aquest motiu que no cal cap senyal identificatiu per a assenyalar els arbres tractats.

També cal advertir que no totes les bosses impliquen presčncia de cucs necessąriament; moltes d’elles es troben buides i acaben desapareixent eventualment.

L’empresa encarregada de l’actuació emetrą un exhaustiu informe dels treballs realitzats, informació que us remetrem pertinentment durant els prņxims dies.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comenēa amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'ągora en les IV Jornades Erasmus +

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporąnia

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Ągora"

Aparcament de bicicletes per a turistes

La violčncia masclista incrementa la seua incidčncia entre la població jove


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en