Ivn Jover, regidor de Cocentaina, compartir la gerncia de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat amb Arnaldo Dueas*


  12-11-2019 | Alcoi   |  Visitas:253
Actualitat

Alcoi

La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat va celebrar ahir la sessi plenria en qu va prendre possessi Ivn Jover, qui ser Gerent de la instituci a mitja jornada, junt amb Arnaldo Dueas. Jover, regidor de Patrimoni, Cultura, Promoci lingstica i Turisme de Cocentaina substitueix com a vocal en la Mancomunitat a M. Eugenia Miguel.


Daquesta manera, la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat disposa ja de tots els seus crrecs poltics coberts. Duna banda, Blas Calbo, Alcalde de Gorga, com a President. Daltra, Arnaldo Dueas, regidor a lOrxa, i Ivn Jover, regidor a Cocentaina, compartint la gerncia.


Els tres representants seran els encarregats de continuar treballant per les comarques de lAlcoi i el Comtat, posant el focus en oferir serveis que milloren la qualitat de vida dels ciutadans i buscant la incorporaci de ms municipis per a continuar sumant esforos.


Actualment, un dels projectes ms ambiciosos de la Mancomunitat s el desenvolupament del polgon mancomunitat, que es troba en fase destudi amb la collaboraci de lIVACE. A ms, es continua treballant en la millora dels serveis en matria de promoci econmica, turisme, cultura, joventut i serveis socials, grcies a lampliaci de personal que sha produt mitjanant subvencions com lEMCUJU, del Fons Social Europeu, i la Generalitat Valenciana, concretament de lIVAJ, la Conselleria dIgualtat i Labora.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Reobrin els mercadets de Zona Nord, Sant Roc i Batoi al 50%

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre maana mircoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Comencen les obres de la segona fase del barri de Els Clots

Ms de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya deducaci viria de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.