Ivorra: «L’enramada de festes, un símbol deteriorat!»26-02-2018   |  Visitas:106

Per al regidor i portaveu Màrius Ivorra «la falta de manteniment de l’enramada està produint el seu deteriorament, en especial el tram de la plaça Espanya»
«Hem observat que l’enramada de festes, un element fonamental de la nostra festa, des de fa anys no està sent conservada adequadament, en especial les parts de fusta que hi ha al tram de la plaça d’Espanya. Els merlets estan fets de fusta conglomerada, i si no tenen un tractament any rere any per impermeabilitzar-los, absorbeix l’aigua i es llancen a perdre. Com a simple ullada podem observar hi han merlets molt deteriorats i altres que han desaparegut» ha declarat el regidor.
«No sols hem de preocupar-nos si hi han «talls» a l’entrada o si el capità i l’esquadra és millor que l’any passat, si tenim festes de prestigi internacional cal que l’ajuntament, en la part que li correspon, es preocupe de donar la imatge d'excel·lència que exigim a les nostres festes» declara Ivorra.
Enguany l’enramada compleix 33 anys, pensem que ja estaria bé fer un bon manteniment i assegurar la seua durabilitat altres tants anys. Mantenir i conservar és molt més econòmic que fer-les de nou.

Així que demanem al govern de Toni Francés, es posen mans a l’obra per evitar el deteriorament de l’enramada i a l’any que ve puguem tindre una enramada digna de la nostra festa. I és planifique i consensue el manteniment anual de l’enramada amb la resta de partits, d’ara endavant.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en