Ivorra: «Els alcoians hem perdut 1'7 milions d'euros per la ineficàcia del govern de Toni Francés».

17-01-2018   |  Visitas:54

«El poc interés del govern socialista ha causat que la ciutat no puga rebre els 1,7 milions d’euros que el govern central ens hauria de donar en concepte de l’1,5% cultural» ha declarat el portaveu i regidor de Compromís a l'Ajuntament d’Alcoi.
Segons Ivorra «a final del juliol passat ja vam advertir públicament al govern socialista que el termini per a presentar la documentació per a rebre aquesta quantitat de fons estava a punt de finalitzar. No va agradar massa al regidor Gomicia i ens va qualificar de faltar a la veritat i de poc faeners, però la realitat ens ha donat, una vegada més la raó. El govern central no ens ha concedit els fons»
El document i el projecte que des de l’ajuntament es va enviar al ministeri ha estat desestimat per la poca implicació econòmica del govern de Toni Francés amb el seu propi projecte. Fer rodes de premsa presentant fotografies de projectes és molt cridaner, si més no, aquests han de ser treballats i defesos amb eficàcia, i no per complir l’expedient, com sembla en aquest cas.
A compromís no entenem com des del Govern deixen passar tantes oportunitats per a rebre fons externs i poder finançar projectes necessaris per a la nostra ciutat, tan abundant en patrimoni històric amb grans necessitats de conservació. Pensem que el sr. Toni Francés pensa que governa una ciutat en perfecte estat, ja que no se n'adona de la realitat de la nostra ciutat, on l’envelliment d’edificis i infraestructures està presentant una ciutat incomoda i difícil d'habitar.

S'adjunta informació del Ministeri de Foment
Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en