Ivorra: «Els alcoians hem perdut 1'7 milions d'euros per la ineficàcia del govern de Toni Francés».17-01-2018   |  Visitas:96

«El poc interés del govern socialista ha causat que la ciutat no puga rebre els 1,7 milions d’euros que el govern central ens hauria de donar en concepte de l’1,5% cultural» ha declarat el portaveu i regidor de Compromís a l'Ajuntament d’Alcoi.
Segons Ivorra «a final del juliol passat ja vam advertir públicament al govern socialista que el termini per a presentar la documentació per a rebre aquesta quantitat de fons estava a punt de finalitzar. No va agradar massa al regidor Gomicia i ens va qualificar de faltar a la veritat i de poc faeners, però la realitat ens ha donat, una vegada més la raó. El govern central no ens ha concedit els fons»
El document i el projecte que des de l’ajuntament es va enviar al ministeri ha estat desestimat per la poca implicació econòmica del govern de Toni Francés amb el seu propi projecte. Fer rodes de premsa presentant fotografies de projectes és molt cridaner, si més no, aquests han de ser treballats i defesos amb eficàcia, i no per complir l’expedient, com sembla en aquest cas.
A compromís no entenem com des del Govern deixen passar tantes oportunitats per a rebre fons externs i poder finançar projectes necessaris per a la nostra ciutat, tan abundant en patrimoni històric amb grans necessitats de conservació. Pensem que el sr. Toni Francés pensa que governa una ciutat en perfecte estat, ja que no se n'adona de la realitat de la nostra ciutat, on l’envelliment d’edificis i infraestructures està presentant una ciutat incomoda i difícil d'habitar.

S'adjunta informació del Ministeri de Foment
Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en