Ja s'ha establer el calendaria per a constituir el Consell de Cultura14-03-2018   |  Visitas:100

L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL REGLAMENT DEL CONSELL VA SER PUBLICADA AL BOP DEL 6 DE MARÇ
El Consell de Cultura d'Alcoi que recentment ha aprovat el seu reglament ja ha programat les primeres reunions i està previst que es constituïsca la primera setmana de maig.
La sessió constitutiva del Consell ha de ser en els 60 dies següents a la publicació del Reglament que va ser el passat 6 de març, prèviament s'ha de seguir una sèrie de passos.
Del 20 al 23 de març hi haurà reunions amb els col•lectius, als qui s'informarà del de les comissions permanents. Hi haurà un total de cinc: d'Arts Plàstiques i Disseny, d'Arts Escèniques, d'Audiovisuals (que inclou la música), de Lletres i Literatura i de Patrimoni Material i Immaterial. Qualsevol persona de la ciutat podrà inscriure's en el cens específic d'alguna comissió, però no es podrà estar en més d'una. En aquestes reunions es repartiran les sol•licituds per a les comissions.
El 26 de març s'haurà d'enviar les sol•licituds per formar part de les comissions, hi haurà un termini de 20 dies naturals, per tant la setmana del 16 al 20 d'abril, hi haurà una reunió per a triar als representants de cada comissió permanent dins del consell, que serà d'entre 2 i 6 per cada una.
Finalment la primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura que, recordem, té com a objectiu ordenar, regular i prioritzar les metes de l'acció cultural de la ciutat d'Alcoi i la seua relació amb l'acció de la resta dels agents culturals, col•lectius i entitats de la cultura alcoiana i amb els destinataris del servei públic de cultura.
Així mateix, el Consell de Cultura pretén tenir la implicació de tota la corporació municipal, de tots els serveis i seccions de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi i amb la participació de les diferents administracions públiques, agents, creadors i empreses culturals de la ciutat i de tota la ciutadania, amb propostes que impliquen recórrer un camí compartit, «com ha de ser necessàriament».
El consell de Cultura, ja té logotip, ha estat dissenyat pel tècnic de Departament de Cultura, Gilberto Dobón, que també ha dissenyat el logotip de la regidoria de Cultura, que fins al moment no en tenia.
«Estem satisfets perquè el Consell de Cultura està en marxa i avança, creiem que serà una eina molt útil per al desenvolupament cultural de la nostra ciutat i ajudarà a tenir una transversalitat que fins ara no hem tingut en algunes ocasions», ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en