L´Observatori per a la protecció d´animals inicia la seua activitat02-02-2018   |  Visitas:88


L’ÒRGAN NAIX AMB VOCACIÓ INCLUSIVA MITJANÇANT UNA REUNIÓ A L’AJUNTAMENT

El passat dimecres a la vesprada va tindre lloc el primer encontre de l’Observatori municipal per a la protecció dels animals; va ser al saló de plenaris de l’Ajuntament i durant la reunió es van definir les bases d’aquest òrgan consultiu. La regidora de Participació, María Baca, afirma que l’Observatori «té una vocació inclusiva; així ho demostra la diversitat d’agents que estaven presents a la reunió inicial». D’ací a dues setmanes es reeditarà aquest encontre amb l’objectiu d’avançar en les polítiques a l’àmbit de la protecció animal.

Entre els assistents que es van donar cita a la casa consistorial es trobaven representants dels partits polítics, de la policia local, de les associacions de veïns, tècnics municipals, professionals veterinaris, així com membres de la protectora d’animals i de la plataforma «Alcoi en defensa dels animals».
María Baca repassa el contingut de la reunió: «vam inaugurar el fòrum, explicant els objectius i els temes que es tractaran; també vam donar a conéixer que estem treballant en un reglament de funcionament. En els pròxims dies remetrem l’esborrany d’aquest document a les diferents entitats per tal que puguen realitzar les seues aportacions».
D’altra banda, també es va avançar el contingut d’alguna campanya informativa en la qual s’està treballant. «Volem fomentar el coneixement de les ordenances entre la ciutadania, per això hem planificat accions de conscienciació a través de les xarxes socials, un canal que avui dia té una gran incidència sobre la ciutadania», conclou l’edil.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en