Lgora acollir un punt dinformaci presencial de les ajudes de Generalitat per a lhabitatge


  29-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:58
Actualitat

Alcoi


Han creat quatre lnies per a lIEEV, reformes de cuines i banys, accessibilitat, eficincia energtica i conservaci de ledifici

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa quatre lnies dajuda a travs de la Vicepresidncia Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimtica. El termini per presentar la sollicitud a cadascuna daquestes ajudes finalitza el 17 de juliol i sha de fer de forma telemtica. La regidoria dHabitatge ha habilitat un punt d'informaci presencial a la sala gora que es dur a terme el dijous de cada setmana mitjanant cita prvia a travs del telfon 965537201.

Des de l'ajuntament, hem considerat necessari poder oferir un punt dassessorament per ajudar a sollicitar aquestes ajudes tan importants per garantir el dret a un habitatge digne de totes les persones, especialment aquelles que ms el necessiten. Aquestes ajudes poden servir perqu moltes persones puguen millorar els seus habitatges, fent-les ms eficients energticament i accessibles. A ms serveixen per a reactivar al sector de la construcci ha indicat la regidora dHabitatge, Maria Baca.

La primera lnia s la d'ajudes a l'impuls de l'IEEVCV 2020. Recordem que aquest document, s el que anteriorment es coneixia com a ITE, Inspecci Tcnica dEdificis. s un document tcnic que avalua l'estat de conservaci d'un edifici, les condicions d'accessibilitat i l'eficincia energtica. Tot edifici d'habitatges de ms de 50 anys ha de fer l'IEEVCV i renovar-lo cada deu anys segons la normativa autonmica. En aquest cas se subvenciona els honoraris de l'elaboraci de l'IEEVCV, 20  per habitatge i 20 per cada 100 m de local, sense superar el 50% del cost del IEEVCV i fins a un mxim de 500  per edifici. Ac teniu tota la informaci:

http://www.five.es/descargas/calab/boletines/CALAB-BOLETIN-3-1-val.pdf
La segona lnia sn les Ajudes Renhata 2020. Inclouen la reforma de les habitacions humides: cuina, banys o safaretjos. Adaptaci per a persones amb diversitat funcional: ampliaci d'espais de circulaci, canvi de portes, senyals acstics o lluminosos. Tamb la installaci de sistemes integrats de domtica per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduda: monitoratge i control remot de portes i equips electrnics, activaci mitjanant veu, cmeres per a atenci a dependents i detecci i alarma d'incendi. http://www.five.es/descargas/calab/boletines/CALAB-BOLETIN-3-2-val.pdf
Tamb hi ha una tercera lnia dajuda Ajudes a l'eficincia energtica 2020. Se subvencionaran les obres per a millorar l'allament de l'edifici i la climatitzaci o per a installar sistemes d'energia renovable, per exemple.

http://www.five.es/descargas/calab/boletines/CALAB-BOLETIN-3-3-val.pdf

Finalment la quarta lnia s conservaci i l'accessibilitat. Aprofitaran per a les millores que s'hagen identificat com a necessries en l'IEEV.CV2. Sn per obres de conservaci: estructura, installacions, faanes, cobertes o altres elements comuns, aix com obres d'accessibilitat: ascensors, remuntadors, rampes i altres dispositius, i, en general, tots els canvis que milloren la seguretat d'utilitzaci i l'accessibilitat.
http://www.five.es/descargas/calab/boletines/CALAB-BOLETIN-3-4-val.pdf

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre maana mircoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Ms de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya deducaci viria de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs

Presentaci d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central ms recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.