LAjuntament dAlcoi destina 14.000 euros en ajudes a 20 esportistes no professionals


  17-12-2020 | Alcoi   |  Visitas:109
Esports

Alcoi

Shan donat 20 ajudes en total, modificant les bases i ampliant el nombre dajudes per a tal darribar als mxims esportistes

L'Ajuntament d'Alcoi ha portat a terme, un any ms la convocatria que t com a objecte la concessi en rgim de concurrncia competitiva d'ajudes econmiques a esportistes de la ciutat no professionals que, havent acreditat una qualitat inicial i una especial dedicaci a l'activitat esportiva, auguren una projecci immediata o futura per a l'esport. La dotaci pressupostria s de 14.000 euros que es destinar en ajudes a 20 esportistes locals no professionals.

Les ajudes estan dirigides a consolidar la progressi del rendiment de les persones esportistes, i es destinen a sufragar, en tot o en part, les despeses ocasionades per la participaci, en la seua modalitat esportiva, en les competicions durant la temporada 2019/2020, que comprenen el perode entre l'1 de setembre de 2019 i el 31 d'agost de 2020, o b la temporada que comprenga l'any 2020 complet. L'import mnim de les ajudes s de 300 euros, i el mxim de 2.000 euros.

Ha sigut un any complicat per la Covid i moltes modalitats i esportistes no han pogut participar en els campionats, per tot i aix, hem volgut reconixer lesfor de tots ells i donar les ajudes que sn per a persones que porten el nom de la nostra ciutat per tot el territori. No sn professionals i han de costejar-se moltes despeses per a poder dur a terme amb xit el seu esport i en la majoria dels casos compaginar-los amb els seus estudis, per aix estem segurs que aquesta concessi els ser molt profitosa per a continuar complint els seus objectius i aconseguir noves metes, destaca l'edil d'Esports, Miguel Juan Reig.

Recordem els requisits per obtindre aquestes ajudes:

1. Ser esportista no professional que haja destacat pels seus resultats esportius en competicions oficials d'alt nivell, d'mbit internacional, nacional o autonmic. Noms es valoraran els expedients d'esportistes nascuts l'any 1986 i anteriors, en el cas que aquests acrediten haver aconseguit resultats esportius a nivell nacional i en categoria absoluta, mai en categoria de veterans.

2. No rebre de cap manera quantia econmica que es constitusca com a retribuci contractual per la seua activitat esportiva, b siga del club al qual pertany o d'entitats patrocinadores.

3. No rebre cap ajuda econmica o subvenci de l'Ajuntament per mitj de conveni, excepte en aquells casos en qu la quantia convinguda siga inferior a 1.000,00 euros.

4. Ser natural d'Alcoi, b per haver nascut a Alcoi o per ser resident durant un perode no inferior a cinc anys.

5. Estar empadronat actualment a Alcoi amb una antiguitat no inferior a 5 anys.

6. Disposar de Llicncia federativa en vigor durant la temporada 2019/20 o 2020, tramitada per la federaci esportiva de la Comunitat Valenciana o per la federaci espanyola corresponent a la seua modalitat esportiva.

7. Haver justificat correctament les subvencions rebudes anteriorment, en el seu cas.

8. No trobar-se en cap de les situacions recollides en els apartats 2 i 3 de l'article 3 de l'Ordenana General Reguladora de la concessi de Subvencions de l'Ajuntament d'Alcoi (BOP Alacant nmero 30/01/2015).

9. Estar al corrent de totes les obligacions tributries o fiscals amb l'Ajuntament d'Alcoi, la Hisenda Pblica i la Seguretat Social.

10. Reunir algun dels criteris tcnics assenyalats en la Base Desena, que sn objecte de baremaci per a la concessi d'aquestes Ajudes.

11. No podran sollicitar ajudes individualment aquells/aquelles esportistes que competisquen formant equip.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alberto Belda: Las actividades extraescolares propuestas son fruto del consenso con el rgano ms representativo del tejido educativo en la ciudad, el Consejo Escolar Municipal

El Nadal Alcoi es consolida com un referent

L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avan de la Covid 19 a Alcoi

Un total de 25 empreses es distingeixen amb el segell Sicted

El Betlem de Tirisiti de les Esclaves compleix 25 anys

Donada la situaci de la Covid19 a la nostra ciutat shan acordat les segents mesures per part de lAjuntament dAlcoi

Actualitat Covid-19

Alcoi ser tancat perimetralment

Es donen a conixer els actes de la Trilogia dels Reis d'Orient


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.