Lajuntament dAlcoi destinar 1.100.000 ms a ajudes als nostres sectors productius


  08-04-2021 | Alcoi   |  Visitas:54
Actualitat

Alcoi

El Consell Econmic i Social dAlcoi es va reunir ahir per valorar les noves ajudes que lAjuntament dAlcoi aprovar en breu per ajudar als sectors productius, destinant ms d'1,1 milions deuros a tres programes diferents.

El primer s el Pla Parntesi II. Una vegada finalitzat el Pla Parntesi I per ajudar als sectors ms afectats per les mesures de restricci per fer front a la COVID i que ha beneficiat a ms de 320 autnoms i micropimes de sectors com hostaleria, gimnasos, cultura, turisme, etc., amb una ajuda de 2000 euros i 200 euros per cada treballador contractat, que ja han estat pagades, sha acordat destinar 700.000 euros ms del pressupost destinat i que no sha utilitzat a la primera convocatria per ampliar aquesta ajuda a altres sectors, concretament a 23 noves activitats econmiques com comer roba i calat, perruqueries i altres tractaments, tintoreries, comer de peridics i papereria, etc. (adjuntem el llistat complet). Tamb podran accedir a aquest pla les empreses dels sectors compresos en el Pla Parntesi I i que van quedar fora per tindre ms de 10 treballadors.

A ms, es duran a terme unes ajudes a la creaci de microempreses Reactiva Alcoi 2021 amb lobjectiu de donar suport a la creaci dempreses a la nostra ciutat. Aquesta ajuda consisteix en una subvenci a fons perdut a empreses creades entre setembre de 2019 i maig de 2021. Les empreses creades en aquest perode podran tindre una ajuda de fins a 3000 euros per a les ubicades a qualsevol zona dAlcoi i de 6.000 euros si lempresa sha installat al barri de Batoi o del Centre dAlcoi. A aquestes ajudes es destinen un total de 250.000 euros que podran ampliar-se en funci de les necessitats.

El tercer programa acordat ser per la consolidaci dempreses. Les ajudes estaran destinades a fer costat a la consolidaci i creixement d'empreses creades als ltims 5 anys, amb un import de 2.000 euros per empresa per a finanar despeses de transformaci digital, investigaci de mercats, millora posicionament de lempresa, millores gesti empresarial, etc. Es destinen a aquesta lnia un total de 250.000 euros que podr ampliar-se en funci de les necessitats.

L'Ajuntament d'Alcoi va estar des del primer moment costat de la ciutadania des de la declaraci de lEstat dAlarma a causa de la pandmia provocada per la Covid-19, amb mesures socials i econmiques extraordinries per tal d'atendre les noves necessitats que es van manifestar i durant 2020 es van destinar vora 900.000 euros a les ajudes 'ReactivAlcoi' per tractar de compensar la reducci d'ingressos, facilitant liquiditat a les empreses alcoianes per a contribuir al compliment de les seues obligacions empresarials aix com per al manteniment de l'activitat i de l'ocupaci. En 2021 es destinaran 2,5 milions deuros ms en collaboraci amb altres administracions perqu ning es quede arrere en aquesta complicada situaci.

Sabem que estem vivint una situaci complicada per aix des de lajuntament estem dedicant tot el nostre esfor per tractar dajudar al nombre ms gran de persones possible i tractar que cap sector afectat es quede fora de les ajudes tal com ens vam comprometre. Tamb cal donar suport a la gent emprenedora que ha creat empreses i han decidit fer una inversi, aix com ajudar a la consolidaci de les creades en els darrers cinc anys propiciant la seua transformaci digital, cosa que els permetr millorar la seua eficincia. s important destacar tamb que aquestes tres lnies dajudes han estat aprovades pel Consell Econmic i Social que el formen tots els partits poltics de la corporaci i les associacions empresarials, comercials, sindicats i centres educatius entre daltres, ha afirmat lalcalde dAlcoi, Toni Francs qui indica que des del primer moment ens vam bolcar en ajudar i crear ajudes per a tots i totes els qui han patit els efectes de la crisi provocada per la pandmia i aix seguirem. Sabem que moltes persones han vist reduda o eliminada la seua possibilitat d'obtenir ingressos per aix hem fet i seguirem fent tot el possible perqu quan saproven les ajudes, les puguen obtenir de forma prcticament immediata.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

Alcoi amplia la connexi Wifi gratuta amb 11 nous punts

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

Avancen les obres a l'alberg can proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.