L’Ajuntament ha decidit instal·lar al pont de Sant Jordi càmeres de seguretat per controlar el trànsit


Comparte esta noticia en:

14-09-2018 | Alcoi

L’Ajuntament ha decidit instal·lar al pont de Sant Jordi càmeres de seguretat per controlar el trànsit però que, al mateix temps, podran detectar aquells actes incívics que puguen afectar a l’emblemàtica infraestructura. D’altra banda, aquesta nit, es realitzarà la prova definitiva de la il·luminació, una vegada s’ha acabat la instal·lació dels panells de metacrilat amb il·luminació led en les dues voreres del pont.

Tal com ja es va anunciar per part de l’alcalde, la il·luminació de la infraestructura que uneix el centre amb l’Eixample de la ciutat serà blanca com ja ocorre a les fonts de la ciutat ja que aquestes només han canviat de color de manera molt puntual i a causa d’alguna commemoració com el dia mundial del medi ambient.
En total, el pont de Sant Jordi compta amb 97 panells de metacrilat amb el gravat de part de l’escut de la ciutat, detall que fa anys que decora la resta del mobiliari urbà de la ciutat. Els metacrilats serviran per millorar la seguretat dissuadint als vianants de creuar pel mig del pont així com evitant que els vehicles puguen pujar a la vorera a gran velocitat.
En relació a les càmeres, cal recordar que la ciutat ha quadruplicat el nombre de càmeres a l’últim any. Més de 70 càmeres vigilen la ciutat algunes d’elles, als polígons industrial i ara, també, el pont de Sant Jordi. El panell de control de totes les càmeres està situat a les dependències de la policia local i de les gravacions es guarden còpies seguint la normativa pertinent per poder identificar fets constitutius de delicte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi viatja al seu passat modernista: Una gran fira per una gran ciutat

Presentació dels dos cotxes elèctrics que ha adquirit l'ajuntament per a la Brigada d'Obres

Ja han acabat les obres de reparació del tauler del Pontó de Sant Jaume

Talls de trànsit i canvis d'autobús per la Fira Modernista

RIVERFIT MAD RACE es la carrera de obstáculos que pondrá a prueba tu fuerza y destreza, así como la capacidad de reírte y disfrutar de las dificultades

Pressupostos Participatius 2019

Programa formatiu dirigit a aturats majors de 30 anys

Alcoy concede la licencia de obras para la nueva planta de Pediatría del Hospital

Es presenta la Guia de la Fira Modernista


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en