L’Ajuntament ha decidit instal·lar al pont de Sant Jordi càmeres de seguretat per controlar el trànsit


Comparte esta noticia en:

14-09-2018 | Alcoi   |  Visitas:84

L’Ajuntament ha decidit instal·lar al pont de Sant Jordi càmeres de seguretat per controlar el trànsit però que, al mateix temps, podran detectar aquells actes incívics que puguen afectar a l’emblemàtica infraestructura. D’altra banda, aquesta nit, es realitzarà la prova definitiva de la il·luminació, una vegada s’ha acabat la instal·lació dels panells de metacrilat amb il·luminació led en les dues voreres del pont.

Tal com ja es va anunciar per part de l’alcalde, la il·luminació de la infraestructura que uneix el centre amb l’Eixample de la ciutat serà blanca com ja ocorre a les fonts de la ciutat ja que aquestes només han canviat de color de manera molt puntual i a causa d’alguna commemoració com el dia mundial del medi ambient.
En total, el pont de Sant Jordi compta amb 97 panells de metacrilat amb el gravat de part de l’escut de la ciutat, detall que fa anys que decora la resta del mobiliari urbà de la ciutat. Els metacrilats serviran per millorar la seguretat dissuadint als vianants de creuar pel mig del pont així com evitant que els vehicles puguen pujar a la vorera a gran velocitat.
En relació a les càmeres, cal recordar que la ciutat ha quadruplicat el nombre de càmeres a l’últim any. Més de 70 càmeres vigilen la ciutat algunes d’elles, als polígons industrial i ara, també, el pont de Sant Jordi. El panell de control de totes les càmeres està situat a les dependències de la policia local i de les gravacions es guarden còpies seguint la normativa pertinent per poder identificar fets constitutius de delicte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Aquests dies s’està construint de joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi, per al parc del Romeral

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi ha programat l’activitat Bus de la Llengua dins de la campanya «SEMPRE TEUA, La teua llengua»

La Mancomunitat obri la convocatòria per a ArtNostre’19, la VI Biennal d’Arts Plàstiques

7 funcionaris prenen possessió del seu càrrec

Alcoi participa en Algesires en la reunió de les ciutats europees del «Digital Cities Challenge»

La Formación Profesional estudia estrategias de futuro para alinearse con las necesidades del mercado laboral y la digitalización de la industria

L'ajuntament premia als centres educatius que més han participat en els Pressupostos Participatius

El govern ja té redactat el projecte per reurbanitzar el carrer Sant Francesc

La Mancomunitat premia a les millors empreses i projectes emprenedors de l’Alcoià i el Comtat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.