L’Ajuntament pretén incorporar persones majors de 30 anys amb el programa «Avalem Experiència»


  08-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:60
Actualitat

Alcoi


S’ha sol•licitat una subvenció a la Generalitat que està pendent de resolució com ja es va fer amb el programa «Avalem Joves»

El pla integral d’ocupació i formació «Avalem Experiència» és una estratègia del Consell de la Generalitat, finançada amb el Fons Social Europeu (FSC), amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de persones aturades majors de 30 anys. L’Ajuntament ha demanat la línia d’ajudes «EMCORP» per a persones sense feina que, almenys, tinguen 30 anys per a la realització d’obres i serveis d’interés general en col•laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.
La duració del contracte de treball és de 6 mesos i l’Ajuntament ja ha sol•licitat a la Conselleria una subvenció de més de 400.000 euros, una quantitat que no és definitiva i que variarà en funció de la resolució definitiva de l’òrgan autonòmic. Cal recordar que l’Ajuntament també està pendent de la resolució de la subvenció per al programa «Avalem Joves» que, en aquest cas, va adreçat a joves que no hagen complit els 30 anys.

Els perfils que es plantegen incorporar des de la Casa Consistorial estan vinculats, en la seua major part, a treballs de manteniment de la ciutat, relacionats tant amb el món forestal com amb llocs per a oficials d’obres, neteja, electricitat i jardineria. També es plateja poder reforçar la plantilla amb altres perfils més qualificats, d’educadors ambientals amb estudis específics de formació professional o amb estudis superiors vinculats a l’àmbit de la Smart City.

El regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, destaca la importància d’aquesta iniciativa: «Tots sabem que la desocupació és un element que erosiona i genera frustració en aquelles persones de més edat que no troben un lloc de feina. Aquest programa suposa una segona oportunitat per als alcoians i alcoianes que volen treballar. A la satisfacció de trobar feina se suma, a més a més, saber que tasca que realitzen serveix per a millorar la seua ciutat».

«La gent que ha participat d’aquest programa ha demostrat molta il•lusió per poder tornar a desenvolupar una feina i estem segurs, que la seua participació serà un revulsiu i una motivació important per incorporar-se al món laboral» afegeix Belda.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.