LAjuntament pretn incorporar persones majors de 30 anys amb el programa Avalem Experincia


  08-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:83
Actualitat

Alcoi


Sha sollicitat una subvenci a la Generalitat que est pendent de resoluci com ja es va fer amb el programa Avalem Joves

El pla integral docupaci i formaci Avalem Experincia s una estratgia del Consell de la Generalitat, finanada amb el Fons Social Europeu (FSC), amb la finalitat de millorar locupabilitat de persones aturades majors de 30 anys. LAjuntament ha demanat la lnia dajudes EMCORP per a persones sense feina que, almenys, tinguen 30 anys per a la realitzaci dobres i serveis dinters general en collaboraci amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.
La duraci del contracte de treball s de 6 mesos i lAjuntament ja ha sollicitat a la Conselleria una subvenci de ms de 400.000 euros, una quantitat que no s definitiva i que variar en funci de la resoluci definitiva de lrgan autonmic. Cal recordar que lAjuntament tamb est pendent de la resoluci de la subvenci per al programa Avalem Joves que, en aquest cas, va adreat a joves que no hagen complit els 30 anys.

Els perfils que es plantegen incorporar des de la Casa Consistorial estan vinculats, en la seua major part, a treballs de manteniment de la ciutat, relacionats tant amb el mn forestal com amb llocs per a oficials dobres, neteja, electricitat i jardineria. Tamb es plateja poder reforar la plantilla amb altres perfils ms qualificats, deducadors ambientals amb estudis especfics de formaci professional o amb estudis superiors vinculats a lmbit de la Smart City.

El regidor dOcupaci i Empresa, Alberto Belda, destaca la importncia daquesta iniciativa: Tots sabem que la desocupaci s un element que erosiona i genera frustraci en aquelles persones de ms edat que no troben un lloc de feina. Aquest programa suposa una segona oportunitat per als alcoians i alcoianes que volen treballar. A la satisfacci de trobar feina se suma, a ms a ms, saber que tasca que realitzen serveix per a millorar la seua ciutat.

La gent que ha participat daquest programa ha demostrat molta illusi per poder tornar a desenvolupar una feina i estem segurs, que la seua participaci ser un revulsiu i una motivaci important per incorporar-se al mn laboral afegeix Belda.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Coneixem el Ballet d'Inma Corts

Susana Prraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

Alcoi ompli de mgia i illusi els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

Les restes d'Isabel-Clara Sim ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

Presentaci del XXXI CROSS CIUTAT D'ALCOI

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perqu la ciutat siga entitat collaboradora de Districte Digital

El Ple acorda la permuta de ledifici de la placeta de la Mare de Du per tres immobles de la Generalitat

Un miler de persones participaran en la Cavalcada dels Reis Mags


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.