L´Autobús urbà serà gratuït els dissabtes d´allò que resta de desembre

14-12-2017   |  Visitas:112


CONCRETAMENT ELS DIES 16, 23 I 30

Per tercer any consecutiu la regidoria de Mobilitat ha decidit apostar pel foment del transport urbà durant el Nadal. D’aquesta manera, els pròxims dies 16, 23 i 30 de desembre el servei d’autobús urbà serà completament gratuït per a la ciutadania.
Amb la mesura s’espera reduir l’ús de transport privat al Nadal, una època en la qual els carrers de la ciutat es troben especialment atapeïts de gent, siga realitzant les tradicionals compres o gaudint de les particularitats del Nadal alcoià. El Centre exemplifica com cap altre barri aquesta realitat, pel qual es veuria beneficiat de la reducció en l’ús de vehicles privats.
Tanmateix, la descongestió de trànsit que haurà d’experimentar El Centre afavorirà les imminents actuacions al Pont de Sant Jordi, les quals, coincidint amb alguns dels dies de bus gratuït, seran el 15-16 i 22-23 de desembre. Si bé és cert que el pont mantindrà un dels carrils oberts durant aquests dos períodes, la reducció de trànsit facilitarà la instal•lació dels pilons a les voreres. Recordem que el primer carrer a tallar-se serà el que discorre d’EL Centre a l’Alameda.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, recorda els beneficis que s’obtenen amb la gratuïtat del bus: «En primer lloc fomentem l’ús del transport públic, una tendència que s’espera que es mantinga la resta de l’any i per la qual ja apostem d’un temps ençà, per exemple amb la implantació dels bons socials. D’altra banda es pretén reduir al mínim les nocives emissions que generen els vehicles, i s’intenta descongestionar barris amb especial afluència aquests dies, una realitat que puga beneficiar al comerç i al gaudiment de la nostra festivitat nadalenca».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Tota la actulitat de l´Alcoià amb Pàgina 66

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en