L' Ajuntament destina vora 7.000 euros per subvencionar els arbitratges del futbol base

22-12-2017   |  Visitas:151

DÓNA SUPORT ALS EQUIPS DE LA LLIGA LOCAL INFANTIL I ALS QUE JUGUEN LES LLIGUES AUTONÒMIQUES
L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat quants diners tindrà cada club dels 6.948 euros de la partida destinada a subvencionar els arbitratges dels equips que juguen la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet o juvenils en la temporada 2017/2018. Recordem que abans el Centre d'Esports pagava els arbitratges en les lligues locals, com que aquesta temporada torna a haver-hi lliga local infantil, es torna a subvencionar aquests arbitratges i no els dels equips d’aquesta categoria que juguen en 2ª Regional. La partida ha augmentat aquest any en 1.648 euros.
El regidor d'Esports Alberto Belda explica que «la nostra intenció és que l’esport estiga a la mà de tota la ciutadania, per això pensem que les lligues locals és el millor espai per a les competicions en edats de formació, on poden jugar amb els amics tots els dissabtes pel matí, evitant els desplaçaments i l’haver de jugar en dates assenyalades per a la nostra ciutat, ens agradaria que tornara a haver lliga local cadet i juvenil».
«L’esport en aquestes edats és per a divertir-se i aprendre sense marcar-se com principals objectius els triomfs», ha destacat el regidor d’Esports, qui recorda que «per al Govern Municipal l'esport base és molt important, creiem que s'ha de fomentar la pràctica de l'esport des de l'edat escolar per això estem duent endavant diferents iniciatives com aquesta o l'Escola Poliesportiva d'Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir a tots els escolars la possibilitat de conèixer diverses modalitats esportives».
En l'Assemblea del Centre d'Esports es va acordar subvencionar els arbitratges de les entitats esportives d'Alcoi que disputen competicions oficials de futbol, en categoria juvenil i cadet, ja que abans el mateix Centre d'Esports sufragava el cost dels arbitratges de les desaparegudes lligues locals d'aquestes categories, i també de la lliga local de futbol infantil que s’ha aconseguit recuperar. L'acord indica que se subvenciona els clubs fins segona regional, ja que els de categoria superior tenen convenis propis. A més, com torna a haver-hi lliga local infantil, no hi haurà subvenció per als clubs que juguen en categoria infantil 2ª regional, ja que ara es donava perquè els equips no tenien altre remei que jugar en aquesta categoria.
Així l'import final de la subvenció de cada entitat en categoria infantil és:
• Club Deportes Arnauda - 436 €
• Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi - 805 €
• Club Esportiu Pare Vitoria - 385 €
• Asociación Deportiva Club Hermanos La Salle de Alcoy - 630 €
• Club de Futbol Atletico Salesiano de Alcoy - 910 €
Pel que fa als clubs cadets i juvenils de segona regional:
• Club de Fútbol Alcoy - 2.212 €
• Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi - 1.376€
• Club de Futbol Atletico Salesiano de Alcoy - 630 €

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en