L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

22-12-2017   |  Visitas:197

ES DUPLICA EL NOMBRE DE CONTRACTES RESPECTE A L’ANY PASSAT
El nombre de contractes formalitzats per l’Ajuntament d’Alcoi al llarg de 2017 ha sigut de 288, més del doble d’aquelles que es realitzaren el passat any, quan la xifra fou de 140. Gran part d’aquests contractes, fins a 286, corresponen a treballs de caràcter temporal, ja que l’actual taxa de reposició limita considerablement la convocatòria de places de funcionariat. Malgrat això, enguany s’han incorporat dos funcionaris a la plantilla municipal: un tècnic superior d’esports i una treballadora social. A les contractacions també s’ha d’afegir l’obertura de quatre noves borses d’ocupació: per a conserge, oficial de jardineria, tècnic d’inserció sociolaboral i agent d’igualtat.
El considerable increment respon en gran mesura al programa Avalem Joves, que entre les dues línies de contractació que contemplava (tasques qualificades i no qualificades) ha permés la incorporació de 152 joves; tot gràcies a l’aportació del Servef valorada en 2,3 milions d’euros, la segona més elevada de tota la Comunitat Valenciana. Altres quatre contractacions també s’han realitzat mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació: tres oficials de Jardineria amb el programa «EMCORD», i un nou contracte realitzat a l’Agent de Desenvolupament Local incorporat l’any passat. Cal dir que en aquesta àrea la concessió econòmica s’ha sextuplicat, mentre el volum de contractacions s’ha quasi quintuplicat.
Quant a la resta de contractes, 63 són de personal temporal, és a dir, treballadors incorporats per a la realització de tasques puntuals. Aquest any trobaríem per exemple en aquest apartat la contractació de dues tècniques d'inserció laboral al departament de promoció econòmica per reforçar aquest servei.
46 contractes responen a substitucions derivades per baixes temporals, siga per malaltia o per altres consideracions. 16 són places d’interins, contemplats com llocs de treball designats temporalment fins a la convocatòria d’una oposició. Per últim, 5 places corresponen a comissions de serveis, concretament càrrecs del cos de Policia Local que exerciran a Alcoi durant un termini màxim de 2 anys.
El regidor de personal, Alberto Belda, recorda que des de l’administració local «enguany s’han intensificat els esforços de contractació, sempre tenint en compte la llei estatal de racionalització de l’administració, que limita considerablement el nombre d’incorporacions que es poden dur a terme».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en