L'Ajuntament aplaudeix la inversión en la línea del tren Alcoi-Xàtiva

20-12-2017   |  Visitas:134

El Ministeri de Foment ha inclòs una inversió de 22 milions d'euros en el Pla de Rodalies que es contempla fins a 2025
L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, considera que l'anunci del Ministeri de Foment d'incloure a la línia Alcoi-Xàtiva en el seu pla de rodalies 2017-2025 és una gran notícia per a la ciutat. Amb un total de 22 milions d'euros repartits en 10 per a millorar la seguretat i 12 per a la renovació de la línia ferroviària.
Francés destaca l'absoluta necessitat d'aquesta mesura, reivindicada des de fa anys pels alcaldes de la línia i afirma: «Aquesta inversió és de justícia, ningú ens ha regalat gens, solament esperem que les inversions tinguen continuïtat amb les realitzades enguany, no podem deixar passar més temps. Necessitem que la inversió siga immediata i es reflecteix ja en els pròxims pressupostos de l'estat en el 2018». Francés també ha volgut posar en valor tot l'esforç institucional i de diferents entitats que els últims anys han treballat molt per a reivindicar una infraestructura important per a Alcoi i per a molts altres municipis de l'interior.
Francés afig: «Cal destacar també que aquesta inversió arriba després d'innombrables reunions, demandes i pressions que tant els alcaldes d'Alcoi, Ontinyent i Xàtiva, com el mateix President de la Generalitat, Ximo Puig, hem traslladat al Ministeri en els últims anys, reclamant una solució efectiva per a aquesta línia de titularitat estatal».
L'alcalde també ha recordat que «De moment és un pla però el que necessitem és que es reflectisca ja en mesures reals, esperem doncs que parteix d'aquesta inversió es veja en els pressupostos de l'Estat per a 2018. I, al mateix temps, puga acordar-se ràpidament entre les dues administracions, l’autonòmica i l’estatal, la forma a fer realitat aquesta inversió, treballant per a concretar les mesures imprescindibles per a tenir una línia concorde a les necessitats dels ciutadans».


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en