L'ajuntament contracta a 7 persones amb el programa Avalem Experiència


  03-12-2019 | Alcoi   |  Visitas:150
Actualitat

Alcoi


Ha rebut una subvenció EMCORP de 108.608,14 euros per a la contractació de persones majors de 30 anys desocupades.

L'Ajuntament d'Alcoi ha contractat a un total de set persones a través del Programa Avalem Experiència que gestiona la subvenció EMCORP, Programa de subvencions d'iniciativa Social destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys, en col•laboració amb les Corporacions Locals.

El consistori ha rebut una subvenció EMCORP per import de 108.608,14 euros. Els perfils professionals contractats a través d'aquesta subvenció són: 1 Oficial d'obra, 1 Oficial de Jardineria, 2 Oficials Repoblares, 1 Oficial Electricista i 2 Operaris de Jardineria. La duració dels contractes serà de quasi 7 mesos. S'incorporen durant el mes de desembre i finalitzaran el 30 de juny de 2020.

Les actuacions que exerciran se centraran a la realització d'obres o serveis d'interés general com a treballs forestals, revaloració d'espais públics i urbans de la ciutat i manteniment i millora dels parcs, zones verdes i vies públiques d'Alcoi.
El pla integral d'ocupació i formació Avalem Experiència és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades d'almenys 30 anys per a la realització d'obres o serveis d'interés general.

El regidor d'Ocupació i Empresa, Alberto Belda, destaca la importància de la iniciativa: “Tots sabem que l'ocupació és un element que erosiona i genera frustració en aquelles persones de més edat que no troben un treball. Aquest programa suposa una segona oportunitat per als alcoians i alcoianes que volen treballar. A la satisfacció de trobar treball se suma, a més, saber que la tasca que realitzen serveix per a millorar la seua ciutat”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central más recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.