L'Ajuntament d'Alcoi installa un mdul de gesti en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre que permet la reserva en lnia i controla els aforaments de les sales


  13-10-2020 | Alcoi   |  Visitas:76
Esports

Alcoi


La inversi realitzada ha estat de 1.700 euros.

L'ajuntament d'Alcoi ha realitzat, des del Centre dEsports i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre una inversi de 1.700 euros per a ampliar el programa de gesti general del centre installant un nou mdul informtic que permetr als usuaris fer reserves en lnia en diferents activitats oferides des del complex municipal.

En aquests moments i com a punt de partida, ja s possible fer reserves de les pistes de pdel i tamb de les sessions de fisioterpia. La intenci en un breu perode de temps s ampliar la possibilitat de realitzar aquestes reserves en lnia a la resta d'activitats collectives que s'imparteixen en el centre.

Amb aquesta nova eina s'agilitaran els trmits per als fins descrits anteriorment i a ms no ser necessria la presncia fsica dels usuaris per a procedir a les reserves evitant d'aquesta manera possibles aglomeracions prop de les zones de recepci i accs al complex.

El mdul implementat a ms, possibilita tindre un major control sobre l'aforament i els accessos a la installaci, una qesti molt important i reflectida en tots els protocols sanitaris derivats de la COVID 19.

Continuem treballant per a facilitar la prctica de l'esport dins de la normativa actual adaptada als protocols sanitaris de la COVID 19. Amb aquesta mesura podrem controlar l'aforament de les sales, evitarem les aglomeracions en la recepci i que la gent haja d'eixir de casa per a reservar les seues classes, s a dir, grcies a les noves tecnologies facilitarem la vida a les persones, aix s ser Smart City, explica el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.

Es pot accedir en aquest enlla per fer la reserva:
https://eduardolatorre.deporsite.net/

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Hablamos con Orfeo Soler: artista, pintor, escultor y dibujante

Alicante Interior muestra su hoja de ruta basada en el touring, el oleoturismo y las rutas a caballo

Fira del Llibre en Valenci 2020

La Guardia Civil investiga en Alcoy a un hombre por un presunto delito contra la flora, fauna y animales domsticos

Francisco Valor Llorens, Director del Pasodoble "Petrel", nuevo director de la Banda Primitiva de ALcoi

Un IVAM CADA multicolor va acollir la presentaci del cartell de l'Orgull Alcoi 2021

El Crculo Industrial incorpora a su programacin cultural el cinefrum Lumire Club

Visitem la nova seu de l'Economato de Critas Alcoi

Parlem amb Quique Ruiz, portaveu del Partido Popular en Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.