L'Ajuntament d'Alcoi proposa 10 ubicacions per a la vacunació massiva a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública


  13-02-2021 | Alcoi   |  Visitas:78
CORONAVIRUS

Alcoi

Ha enviat un informe explicant les característiques d'aquests llocs
L'Ajuntament d'Alcoi ha respost a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que va sol•licitar que es preparara un informe amb diferents espais que pogueren acollir una vacunació massiva contra la Covid-19. El Consistori ha enviat a la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic un document amb 10 possibles ubicacions i totes les seues característiques. Aquestes ubicacions podrien variar en funció de com avance el procés, és tracta d’un document obert pot ser modificat en funció de les necessitats.

En concret es tracta de 7 espais a l'aire lliure i 3 coberts. Els espais a l'aire lliure són els aparcaments del Poliesportiu Francisco Laporta, del Cementeri i de la plaça Al Azraq (zona asfaltada). El parc situat en l'antic abocador de Cotes Baixes, la plaça Enric Valor al costat de l'Agència de Lectura de la Uixola i dues més al carrer Montdúber de Batoi, el Poliesportiu d'aquest barri i la zona on se situa el mercat ambulant.

Pel que respecta als espais coberts dos estan en el Poliesportiu Francisco Laporta, en concret el Pavelló Miguel Sarasa i la pista exterior coberta. També s'ha oferit l'Àgora.
L'informe detalla com la descripció de l'espai, per on s'accedeix i la seua accessibilitat, la superfície útil, els subministraments dels quals disposa, les necessitats operatives així com diferents observacions.

Des de la Conselleria de Sanitat estan elaborant un llistat amb tots els espais que s'han oferit per a valorar-los i veure quins són els més apropiats.

“Cal tindre en compte que la vacunació massiva no començarà de manera immediata i cal planificar-ho tot bé. Tal com va dir el president Ximo Puig s'espera que aquesta vacunació es puga donar a partir d'abril sempre que es complisquen els terminis esperats de recepció de les vacunes. Des de l'Ajuntament ens hem posat a la disposició de la Generalitat per a oferir-los tot el que siga a la nostra mà per a afavorir aquest procés de vacunació”, ha explicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.


DADES COVID-19 A ALCOI

Aquest matí la Generalitat Valenciana ha publicat les dades de la situació de la Covid-19 en la nostra Comunitat. És important assenyalar que la incidència acumulada està descendint de manera important i que a Alcoi en aquests moments a la nostra ciutat se situa en 735,67, amb 434 casos positius en els últims 14 dies.

Les mesures impulsades tant per la Generalitat, amb la limitació de reunions, perimetracions, tancament d'hostaleria, limitacions nocturnes, tancament d'instal•lacions esportives, com pel propi Ajuntament amb el tancament de parcs, jardins i parcs infantils, biblioteques, espais expositius i culturals, així com la supressió de les activitats estan afavorint aquest descens. “Insistim en la responsabilitat individual de cada persona per a continuar ajudant a véncer a la Covid, perquè és l'única manera d'aconseguir-ho”, ha conclòs, Francés.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinació Turística SICTED d’Espanya

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucció del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perquè l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.