L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avanç de la Covid 19 a Alcoi


  04-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:320
CORONAVIRUS

Alcoi

S'allarguen els decrets de tancament fins a l'11 de gener i se suspenen els seguicis reals als parcs.

L'Ajuntament d'Alcoi ha pres mesures davant les altes xifres de contagis de Covid 19 a la nostra ciutat a l'espera que la Generalitat Valenciana anuncie noves accions. En primer lloc s'ha determinat allargar els decrets de tancaments d'espais municipals dels passats dies 23 i 24 de desembre que finalitzaven hui fins al pròxim 11 de gener. Hui se seguirà amb la recollida de cartes, ja que és un acte en el qual es pot garantir tota la seguretat i se suspén la visita als seguicis reals de demà.

Recordem que l'Ajuntament va determinar, dins de les seues competències, una sèrie de mesures encaminades a frenar l'avanç de la Covid-19 a Alcoi, que afecten instal•lacions i activitats municipals, aquestes mesures es prorrogaran fins al dia 11 de gener.
I .- Es tanquen els parcs de jocs infantils.

II.- Tancament de les instal•lacions esportives municipals i suspensió de les activitats esportives.

III.- Anul•lades les activitats de joventut, culturals i les dinamitzacions que estaven previstes en el Casal de Nadal.

IV.- Tancament de la Xarxa de Biblioteques, les sales expositives i els museus municipals.

Durant el dia de hui i fins a les 20.30 hores la infància de la ciutat podrà continuar depositant les cartes en les bústies reals que tenen les burretes en els 13 punts habilitats per a això. Aquest acte es pot continuar desenvolupant, ja que compleix amb totes les mesures de seguretat i hi ha un dispositiu especial per a controlar-lo. Pel que fa a la visita als seguicis reals prevista per a demà, queda suspesa, ja que és la millor solució per a evitar qualsevol situació de risc donades les característiques que presentava.

Recordem a les 23.15 hores tindrà lloc l'Adoració per part dels Reis Mags, Melcior, Baltasar i Gaspar. Es realitzarà després del toc de queda i podrà ser seguida en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcoi.

“Vull agrair a la gent el bon comportament que està tenint i els demane que seguisquen igual, depositant les cartes en les bústies de manera segura com fins a hora estan fent. Una vegada els Reis ja tinguen les cartes, al costat dels seus ajudants passaran a llegir-les per a complir amb els desitjos de totes les persones. Demà no es podrà visitar als seguicis reals, és una llàstima, però el més important és la salut i hem de prevenir, per això insistisc a felicitar la ciutadania pel seu bon comportament i anime que continuen de la mateixa manera”, explica la regidora de Festes, Carolina Ortiz. “Hem pres totes les mesures possibles dins de les nostres competències per a garantir la salut de la ciutadania, per a nosaltres la salut és primordial”, conclou, Ortiz.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinació Turística SICTED d’Espanya

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucció del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perquè l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.