L'Ajuntament segueix apostant pel canvi de lluminàries per millorar la sostenibilitat


  28-07-2020 | Alcoi   |  Visitas:166
Actualitat

Alcoi

S'ha aprovat la licitació d'un nou contracte per a substituir un total de 103 lluminàries del barri de la Zona Nord

La Junta de Govern d'Alcoi va aprovar la licitació d'un contracte per a realitzar el canvi de lluminàries en diferents carrers de la Zona Nord. El projecte permetrà el canvi d'un total de 103 llums i suposarà la inversió de 102.000 euros.

El canvi de lluminàries implicarà que les llums passen a ser de tecnologia led, millorant la seua eficiència i suposant un estalvi econòmic per les arques municipals. Les noves lluminàries també es poden telegestionar, formant part de la Smart City, i aprofitant la tecnologia per a realitzar un consum més sostenible de l'energia. Cal recordar que la ciutat va ser una de les primeres en implantar a sistema de telegestió de la lluminària i a hores d'ara, aquest està present en diferents zones urbanes com el Poliesportiu de Caramanxel Julio Agudo Garat, o el carrer Alacant així com als polígons industrials, amb bons resultats.

En total, el canvi afectarà 103 lluminàries de dues zones del barri de la Zona Nord, una serà en la Plaça Blai Domingo Lledó, i l'altra en la zona de Mirasierra i part del carrer Filà Alcodianos del polígon Cotes Baixes.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que "les administracions locals tenen un paper clau en la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic i en eixe camí està treballant l'Ajuntament d'Alcoi, tant amb el canvi de la lluminària per tecnologia led i la seua telegestió com en altres àmbits com la millora de l'eficiència energètica dels edificis municipals o la mobilitat sostenible".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Abierto el plazo de preinscripción de los másteres universitarios del Campus de Alcoy de la UPV

La Conselleria destaca la participació d’Alcoi en la redacció del Manual d'Organització i Funcionament dels Serveis Socials d'Atenció Primària

Alcoi amplia el número i la potència dels carregadors de vehicles elèctrics

Alcoi participa en una jornada de transformació digital a Barakaldo

L'Ajuntament d'Alcoi tria el projecte de redacció i la direcció facultativa del tram central de Via Parc

Alcoi participa en la IV Jornada XarxaSalut de Municipis de la Comunitat Valenciana

Los Premios Valora de Rotary Club Alcoy Font Roja premiarán por segunda vez a los más humanitarios

Alcoi participa en les jornades de Ciutats Amigues de la Infància organitzades per UNICEF

Alcoi elabora un document amb prop de 40 projectes per a optar al Pla de Recuperació Europeu


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.