L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç09-03-2018   |  Visitas:182

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç, ubicada al carrer Sant Francesc núm. 38.


D'acord a les paraules de l'Alcalde "aquesta oficina serà un element clau que ajudarà a dinamitzar El Centre, a la vegada que es constitueix com un espai d'assessorament, atenció i informació per al sector comercial". Més enllà del valor que tindrà per als comerciants, s'espera que l'oficina contribuïsca a la dinamització del barri, convertint-se en l'espai des d'on atorgar llicències d'apertura, ajudes a la rehabilitació d'edificis o altres línies d'actuació d'aquest estil.


El local, que ja era de propietat municipal, ha sigut reformat per un valor de 90.000 € i serà l'escenari de treball per a tres funcionaris de l'àrea de comerç.


L'edil de comerç destaca que l'obertura de la nova oficina "naix del compromís assolit amb la mesa del Centre, i és a la vegada una de les moltes accions que es duen a terme des del pla d'acció Comercial i del pla d'actuació per a la rehabilitació del barri El Centre".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Àgora"

La violència masclista incrementa la seua incidència entre la població jove

Aparcament de bicicletes per a turistes


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en