L'autobs urb tornar a la normalitat a partir del dilluns 25 de maig


  22-05-2020 | Alcoi   |  Visitas:76
Actualitat

Alcoi

Les lnies i els horaris de l'autobs urb a Alcoi tornen a la normalitat el prxim dilluns, amb l'excepci de la lnia al Cementeri Municipal. D'altra banda, als ltims dies, un comunicat de l'empresa concessionria de l'autobs urb a Alcoi anunciant que, a partir del prxim dilluns, 25 de maig, l'autobs noms es podria pagar amb targeta ha provocat alguns dubtes per part dels ciutadans. L'Ajuntament aclareix que l'empresa concessionria s'ha acollit a una resoluci de la Conselleria publicada en el DOCV del 16 de maig de 2020 pel que l'autobs es podr pagar amb targeta per, tamb amb els bons municipals.
La regidoria de Mobilitat ha volgut explicar que la decisi s de l'empresa que realitza el servei, Tuasa, i que al saber d'aquesta, es va consultar la normativa al respecte. La decisi est emparada per una ordre que va emetre la Conselleria de Transport del 16 de maig de 2020 on s'indica literalment que "nicament podr realitzar-se el pagament dels serveis de transport mitjanant efectiu en el cas que no existisca altres mtodes de pagament alternatiu, com bons, targeta de crdit o altres similars". L'Ajuntament d'Alcoi t bons municipals implantats des de fa anys per accedir a l'autobs urb, per tant, el pagament s'ha de realitzar amb un d'aquests dos sistemes, els bons municipals o amb una targeta.
Des del Consistori es recorda que tots els bons emesos estan vigents, ja que es van prologar des de la declaraci de l'estat d'alarma i sn vlids. Els ciutadans que no tinguen bons, poden fer-se'l presencialment en l'Ajuntament, demanant cita prvia al telfon 965537123.
D'altra banda, els ciutadans podran tornar a utilitzar el servei d'autobs urb amb normalitat a partir del dilluns 25 de maig en totes les lnies amb els horaris i recorreguts habituals excepte la lnia del Cementeri que encara no est habilitada. Els conductors estaran protegits per mampara i es recorda l'obligatorietat de l's de mascareta i de mantindre totes les mesures sanitries dictades per l'autoritat competent.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

Es desallotja a huit adults i un beb a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)

Conocemos las noticias ms importantes del peridico 'El Nostre Ciutat' sobre el coronavirus


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.