L'Exposición "La Col·lecció: Una visió contemporània" rep 580 visites17-01-2018   |  Visitas:82

HA POGUT SER VISITADA A LA CAPELLA DE L’ANTIC ASIL FINS AL 13 DE GENER
L’exposició La Col•lecció: una visió contemporània, que ha acollit la Capella de l’Antic Asil des del 14 de novembre fins al passat 13 de gener, ha rebut un total de 580 visitants.
A banda de la posada en valor de les peces de la Col•lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi, aquesta exposició ha tingut diferents iniciatives per a atraure públic, com ha estat la realització d’una conferència d’art contemporani a càrrec de Rafael Calbo, professor de l’EASD d’Alcoi destinada als grups de Batxillerat de la ciutat, sota el títol: Claus per entendre l’art contemporani, Una aproximació necessària.
Una altra activitat dinamitzadora, en aquest cas destinada al públic en general, ha consistit en un taller perquè els visitants realitzaren una tasca de reflexió emocional. L’activitat s’ha presentat sota el títol Mapa emocional, i el resultat del taller ha anat canviant a mesura que han passat les setmanes i s’ha anat transformat gràcies a la participació del públic. L'emoció que ha vençut a la resta de les propostes ha sigut el Plaer, per la qual cosa des de l'organització es fa una lectura «molt positiva» d'aquesta activitat, en considerar que «ha congregat a amants de l'art, de totes les edats, els quals han valorat l'exposició com una experiència d'alta sensibilitat i d'introspecció personal».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en