L'Exposición "La Col·lecció: Una visió contemporània" rep 580 visites

17-01-2018   |  Visitas:56

HA POGUT SER VISITADA A LA CAPELLA DE L’ANTIC ASIL FINS AL 13 DE GENER
L’exposició La Col•lecció: una visió contemporània, que ha acollit la Capella de l’Antic Asil des del 14 de novembre fins al passat 13 de gener, ha rebut un total de 580 visitants.
A banda de la posada en valor de les peces de la Col•lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi, aquesta exposició ha tingut diferents iniciatives per a atraure públic, com ha estat la realització d’una conferència d’art contemporani a càrrec de Rafael Calbo, professor de l’EASD d’Alcoi destinada als grups de Batxillerat de la ciutat, sota el títol: Claus per entendre l’art contemporani, Una aproximació necessària.
Una altra activitat dinamitzadora, en aquest cas destinada al públic en general, ha consistit en un taller perquè els visitants realitzaren una tasca de reflexió emocional. L’activitat s’ha presentat sota el títol Mapa emocional, i el resultat del taller ha anat canviant a mesura que han passat les setmanes i s’ha anat transformat gràcies a la participació del públic. L'emoció que ha vençut a la resta de les propostes ha sigut el Plaer, per la qual cosa des de l'organització es fa una lectura «molt positiva» d'aquesta activitat, en considerar que «ha congregat a amants de l'art, de totes les edats, els quals han valorat l'exposició com una experiència d'alta sensibilitat i d'introspecció personal».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en