La Capella acollir l'exposici 'Arsenal' de Jos Antonio Picazo


  08-05-2019 | Alcoi   |  Visitas:106
Actualitat

Alcoi


La inauguraci ser el divendres 10 de maig a les 20 hores.

La sala d'art La Capella de l'Antic Asil inaugura el prxim 10 de maig a les 20h l'exposici ARSENAL de Jos Antonio Picazo. En aquesta ocasi la presentaci es convertir en un esdeveniment on les obres d'art de Jos Antonio Picazo es combinaren amb l'art de Dami Llorens (We Llaure Not Brothers), qui aportar la seua msica electrnica noise post-industrial i amb Juan Carlos Cembreros (ScreenWarriors) que ser el vdeo-artista que s'encarregar del vdeo mapping per a la sala.

Arsenal es compon de diferents sries que mostren l'evoluci de l'obra de l'artista, on reflexiona al voltant del cam que va prenent la societat en si. Com a nucli expositiu es troben els seus llenos, dels quals parteix el seu concepte d'anlisi sobre la importncia de la industrialitzaci en la nostra societat, inicialment treballa sobre els orgens, explicitant tot el que va comportar aqueix canvi tan radical entre una societat preindustrial i una industrialitzada. A partir d'ells apareixen les teles, que van ser un projecte dut a terme en 2016 sota el ttol d'Igual a Igual. A continuaci van seguir les sries dels cartons, com a peces a meitat creaci amb veladures o representacions desdibuixades com a expressi d'aqueixa societat que est patint un canvi cap a un futur en construcci i que provenen de l'exposici Desdibujada de Xtiva. Les impressions 3D sn les obres creades per a l'exposici Mecanizados que va tindre lloc a Valncia, que alludeixen a aqueix futur tan imminent que modificar el nostre sistema de treball i econmic, on encara ens trobem supeditats i del qual no sabem independitzar-nos.

Finalment, presenta com a obra nova en La Capella de l'Antic Asil i com a evoluci de la seua obra, d'una banda unes escultures realitzades amb fusta de palets on es produeix una crtica al pes del sistema econmic i d'altra banda una srie indita basada en les obres digitals que sn, en ltima instncia cap a on ens dirigim, una societat on el virtual i les noves formes de treball que es van generant apareixen com un procs d'acte-explotaci generat per les condicions actuals.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

En marxa les obres del CEIP Romeral i CEIP Sant Vicent dins del Pla Edificant

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Alcoi obri de nou els horts socials municipals

Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs: El paper essencial de les treballadores i treballadors

Actualidad con la informacin del peridico El Nostre

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.