La Capella acollirà l'exposició 'Arsenal' de José Antonio Picazo


  08-05-2019 | Alcoi
Actualitat

Alcoi


La inauguració serà el divendres 10 de maig a les 20 hores.

La sala d'art La Capella de l'Antic Asil inaugura el pròxim 10 de maig a les 20h l'exposició ARSENAL de José Antonio Picazo. En aquesta ocasió la presentació es convertirà en un esdeveniment on les obres d'art de José Antonio Picazo es combinaren amb l'art de Damià Llorens (We Llaure Not Brothers), qui aportarà la seua música electrònica noise post-industrial i amb Juan Carlos Cembreros (ScreenWarriors) que serà el vídeo-artista que s'encarregarà del vídeo mapping per a la sala.

Arsenal es compon de diferents sèries que mostren l'evolució de l'obra de l'artista, on reflexiona al voltant del camí que va prenent la societat en si. Com a nucli expositiu es troben els seus llenços, dels quals parteix el seu concepte d'anàlisi sobre la importància de la industrialització en la nostra societat, inicialment treballa sobre els orígens, explicitant tot el que va comportar aqueix canvi tan radical entre una societat preindustrial i una industrialitzada. A partir d'ells apareixen les teles, que van ser un projecte dut a terme en 2016 sota el títol d'Igual a Igual. A continuació van seguir les sèries dels cartons, com a peces a meitat creació amb veladures o representacions desdibuixades com a expressió d'aqueixa societat que està patint un canvi cap a un futur en construcció i que provenen de l'exposició Desdibujada de Xàtiva. Les impressions 3D són les obres creades per a l'exposició Mecanizados que va tindre lloc a València, que al•ludeixen a aqueix futur tan imminent que modificarà el nostre sistema de treball i econòmic, on encara ens trobem supeditats i del qual no sabem independitzar-nos.

Finalment, presenta com a obra nova en La Capella de l'Antic Asil i com a evolució de la seua obra, d'una banda unes escultures realitzades amb fusta de palets on es produeix una crítica al pes del sistema econòmic i d'altra banda una sèrie inèdita basada en les obres digitals que són, en última instància cap a on ens dirigim, una societat on el virtual i les noves formes de treball que es van generant apareixen com un procés d'acte-explotació generat per les condicions actuals.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Se suspenden los actos de la Gloria Oficial, manteniendo los actos internos de las Filaes, así como la Gloria del Hospital

Juan Enrique Miralles, capità Tomasina, pren Alcoi de la mà de l’Ordre Trinitària. Entrada de Cristians

Alcoi presenta un programa pioner per a la prevenció de drogodependències en les festes

Alcoi traslada al Xicotet en el Dia de Sant Jordi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

Dijous arriba una nova edició ampliada i amb caràcter internacional de la Trobada d´investigadors en càncer "Ciutat d´Alcoi"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.