La histria ens ensenya que els nostres pobles i els nostres gremis han volgut sentir la protecci i lempar de la Divinitat en els moments difcils.


  03-04-2021 | Alcoi   |  Visitas:134
Festes

Alcoi

La histria ens ensenya que els nostres pobles i els nostres gremis han volgut sentir la protecci i lempar de la Divinitat en els moments difcils. No s estrany doncs que, quan apunta la primavera, la celebraci de la passi i mort de Crist shaja convertit en un costum molt arrelat als nostres pobles, aix com la Pasqua. Una festivitat en la qual han influt mltiples factors religiosos, artstics, socials i histrics, fins a convertir-la en la celebraci que veiem actualment on samalgama fe, tradici, histria i valor patrimonial.

Donada la situaci que vivim a causa de la COVID-19. per prevenci de contagi, la Setmana Santa 2021 no es podr viure com es ve fent des de fa anys amb l'esfor i dedicaci de les entitats que la fan possible.

Actes tan singulars com lEncontre o el Sant Soterrar o la process Dels Xiulitets no es podran dur a terme, amb la vistositat que estem acostumats i acostumades.

Amb tot, enguany la situaci ha perms realitzar algunes activitats com ara la presentaci del cartell i el preg de la Setmana Santa o lexposici de diorames que han preparat les Confraries dAlcoi junt amb lAssociaci de Betlemistes de Santa Rosa.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.